Canım Momentos, bazen ne yapsak olmuyor, denk düşürmüyor hayat. Ama olur öyle deyip devam etmek lazım değil mi Yaralar iyileşir, güzel günlere sıra gelir
Mesela ben seni çok sevdim..Yaaa ne tuhaf dimi mesela seni ya da sizi yaaa ne sizi seni tabiki..görmedim bilmem ama kanım kaynadı..böyle sanki uzun yıllardir arkadaşmışız gibi..yaralarımızmı benzer acep?
Naturamız aynı.. Bana "sen" de tabii ki. Ne güzel bir kelimedir aslında. Hani Cemal Süreya' nın dediği gibi; "Şimdi açsam pencereyi beklesem Sen gelsen Olmaz ya hani geliversen Hiç bir şey sormasan Hiç bir şey söylemesen ..."
Bir çay demlemek gerek o vakit, belki kuşlar gelir göğümüze ortalık şenlenir kiki uyduruk da olsa kısa bi şiir bırakayım dedim sana müzik çok dinlendirici kelime oyunu yazdım bu arada
sessizgemi, ah çay her derde deva valla.. hem de nasıl şenleniriz, haydi demle sen ) Teşekkür ederim canım. (buraya yazmadan önce hemen senin sayfaya koştum zaten)
Lady Wednesday, Bazen farklı renkleri ve dili olan biri bize çok ilginç gelir ama bir kaç denemeden sonra (sanırım) farklı' nın hayata baktığı yeri eleştirmeye başlarız. Aynı, bize daha yakın gelmeye başlar.
Aslında hayat galiba bu ikisi arasındaki gelgitlerimizden ibaret Ama sen de çok iyi toparladın, son cümle tam yerine denk geldi.
İlkaycığım, zaten bir cümleyi, bir notayı ilk duyduğumuz anda bir şey oluşuyorsa içimizde, hissetmek, anlamak için çarklar çalışıyor demektir. Sen sev yine de ) Ah bana seçtiğim müzikler hakkında yazan herkesi, kalbime yerleştiresim geliyor )) Teşekkür ederim.
ne güzel sözmüş...yılların özeti gibi.
YanıtlaSilküçük Joe,
Teşekkürler.
SilSiz de çok güzel ifade ettiniz
Nedense Cahit Zarifoğlunun şu dizeleri geldi aklıma:
YanıtlaSil"...
Oturup konuşalım şunu,
Bulsun kelimem kelimeni
... "
Yaramız denk gelmişti ama zamanımız denk değildi. Geç kalmıştık da diyemem çünkü yaralarımız tazeydi ama hayatlarımız yaşlı.
KuyruksuzKedim,

SilNe güzel eklemişsin dizeleri
Tam da yerine denk!
Haklısın bazen yaraları tıpatıp benzeyen iki insan yanyana geliyor ama yine de olmuyor. Sadece yarayla olmuyor, hamurların da benzeşmesi gerek galiba.
Canım Momentos, bazen ne yapsak olmuyor, denk düşürmüyor hayat. Ama olur öyle deyip devam etmek lazım değil mi
Yaralar iyileşir, güzel günlere sıra gelir 
SilAynen dediğin gibi güzel Kediciğim. Bizler biraz edebi şeyler yazmak için hüznü, yarayı kullanıyoruz, böylesi daha dokunuyor zülfüyare.

SilMesela ben seni çok sevdim
..Yaaa ne tuhaf dimi mesela seni ya da sizi yaaa ne sizi seni tabiki..görmedim bilmem ama kanım kaynadı..böyle sanki uzun yıllardir arkadaşmışız gibi..yaralarımızmı benzer acep?
YanıtlaSilKahve Zamanı,
Bana "sen" de tabii ki. Ne güzel bir kelimedir aslında. Hani Cemal Süreya' nın dediği gibi;

SilNaturamız aynı..
"Şimdi açsam pencereyi beklesem
Sen gelsen
Olmaz ya hani geliversen
Hiç bir şey sormasan
Hiç bir şey söylemesen
..."
Aynen böyle.
Bir çay demlemek gerek o vakit, belki kuşlar gelir göğümüze ortalık şenlenir
müzik çok dinlendirici
kelime oyunu yazdım bu arada 
YanıtlaSilkiki uyduruk da olsa kısa bi şiir bırakayım dedim sana
sessizgemi,
)
Silah çay her derde deva valla.. hem de nasıl şenleniriz, haydi demle sen
Teşekkür ederim canım. (buraya yazmadan önce hemen senin sayfaya koştum zaten)
Aynıyı mı seviyoruz farklıyı mı bilemedim. Zıt kutuplar birbirlerini çeker derler ama. Farklı ama anlayan diyeyim ben.
YanıtlaSilLady Wednesday,
Ama sen de çok iyi toparladın, son cümle tam yerine denk geldi.
SilBazen farklı renkleri ve dili olan biri bize çok ilginç gelir ama bir kaç denemeden sonra (sanırım) farklı' nın hayata baktığı yeri eleştirmeye başlarız. Aynı, bize daha yakın gelmeye başlar.
Aslında hayat galiba bu ikisi arasındaki gelgitlerimizden ibaret
İlkaycığım, zaten bir cümleyi, bir notayı ilk duyduğumuz anda bir şey oluşuyorsa içimizde, hissetmek, anlamak için çarklar çalışıyor demektir. Sen sev yine de
)
))
YanıtlaSilAh bana seçtiğim müzikler hakkında yazan herkesi, kalbime yerleştiresim geliyor
Teşekkür ederim.
Çok doğru bir söz. Şimdiden sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl dilerim. Sevgiler 💞
YanıtlaSilDeryacığım,
SilÇok teşekkürler canım. Sana da ailenle beklentilerinin gerçekleşeceği sağlıklı bir yıl temenni ediyorum. Kucak dolusu sevgiler,