21 Aralık 2020 Pazartesi

🔔 Şiir Dinletisi (bu yayın kaldırılmıştır.)


















{ಠ,ಠ}
|)__) 
-”-”-

 

 

 

not: videoda kullanılan fotoğraflar Yandexten alıntıdır.

 

 

 

 

5 yorum:

  1. oooo saoool iyi geldi, seslendirme fotiler vee güncel en sevdiğim iki şairden biri birhaan diğeri de dideem madaak :) eskilerden dee edip abimiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol deep, ben de seslendirmeyi çok seviyorum ama bu telif hakları hikayesinden dolayıtadım kaçtı benim de.. ne diyorsun, bilgin var mı senin hiç? Bunları silmeli miyim? Bloglarını silmekten bahseden arkadaşlar var :/

      Sil
  2. bilmiyorum yaaa ama şeye sorsana, sadece c ye sor o bulur cevabını çevresi var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamam sordum.. yanıt gelince paylaşırım. :)

      Sil
  3. Deep, dün bir karışıklık oldu o yüzden yayınlayamadım mesajını C. nin. Buraya parantez içine alıyorum ben de.

    "Şimdi genel olarak şöyle: telif hakkı olan fotoğraflar ve karikatürler, kitabın paragraf ya da alıntılar dışında büyük bölümleri ya da tamamı, aynı şekilde eserin tamamını sesli okumak, çevirmek, tüm bunlar malesef telif hakkı nedeniyle yasak. Ben ilk başta bloglar sadece ticari olduğunda (reklam almak dahil buna) geçerli sanıyordum bu kural ama malesef değilmiş. Blog para kazandırsın kazandırmasın halka açık yayın sayılıyor. Bu nedenle kullanamıyorsun. Ama şu oluyor diyelim bir tablo hakkında kendi fikrini yazacaksın, eleştiri ya da açıklama yapacaksın, o zaman bu tabloyu kullanabiliyorsun aldığın kaynağı da vererek. Ama diyelim koşan adam fotosu aldın özellikle o adam hakkında yazmıyorsan ;) o zaman kullanamıyorsun. Ya da boeing 737 hakkında bir yazı yazıyorsun önüne gelen herhangi bir boeing 737 fotoğrafını kullanamıyorsun çünkü “o fotodaki” uçağı yazmıyorsun. Evet çok saçma ama telif hakları böyle. Kitap eleştirileri kendi fikrin olduğu için okey. Bir de yazarın ölümü üstünden sanırım belli bir süre geçtiyse ya da telif hakkı yoksa (klasikler vs) yine ok. Ama malesef yani tamamen kitaba uygun olmaya kalkarsan durum bu.."

    Senin İlkayın bloğunda yazdığın gibi bazı afişleri, tanıtımları kendi cep telimizden çekip koyarsak da iyi olacak gibi. Hadi hayırlısı :)

    YanıtlaSil

{ಠ,ಠ}
|)__)
-”-”-


Dikkat Spama düşen yorumlar denetimden geçerek yayınlanacaktır.

:)

;)

:D

:(

=(

:@

:X

:O

:P

:F

:Y

:A

<3


:T

:H