11 Haziran 2021 Cuma

HAYATTAN İZLER















Ne güzel bir masa. Masadaki lezzetli yiyecek ve içecekler değil sadece. Tabakların deseni, masa düzeni de değil mesele. Manzaranın güzelliğini gördünüz değil mi? Arada kuş sesleri, dalgaların yumuşak salınımları, havadaki anason ve sardunya kokusu da değil. Birazdan güneşin batışını izleyebilecek kadar şanslı bir manzarada olmak da değil.

Evet tüm bunlara şükrediyoruz tabii ki. Bu güzellikleri gören gözlerimize, kuş, kahkaha ve dalga seslerini duyan kulaklarımıza, pişirilen yiyeceklerin, anasonun ve tüm çiçeklerin kokusunu duyan burnumuza, yediklerimizi sindiren bedenimize şükran doluyuz.

Tüm bunları, insanın kendinden başka kişilerle paylaşması asıl harika olan. O kişilerle çoğalmak, üretmek, tüketmek, yaratmak, sevinmek, üzülmek, kahkaha atmak. İnsanın kendinden farklı bir ses tonundan bir ses duyması, o sese eğilimi, farklı bir bakış açısını, o bakıştan açılan kapıları görmesi, ister o kapıdan giriş yapsın, isterse kapıyı kapatsın yine de iki insan arasındaki köprüyü daima bağlı ve açık tutması muhteşem.

Bunları paylaşacak sevgili insanları hayatımızda tutmamızı sağlayan çabamıza, sevmek ve vermek için büyümeyi öğrenen kalbimize teşekkürler olsun.

  Her gün doğumu ve batımı gibi, her yeni güne çoğalan umudu dahil ederek yaşamak dileğiyle.






{ಠ,ಠ}
|)__) 
-”-”-






not: fotoğraflar ve video by TORO




16 yorum:

  1. Sadece acıları, hüzünleri değil, böyle güzel anları, anıları, mutlulukları da paylaşmak lazım sık sık:-) Keyifli vakitler olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SzgnBsl, bunu kendimize hatırlatmamız gerek :) teşekkürler..

      Sil
  2. Muhteşem 😍😍😍😍😍💜💜💜💜💜

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. KuyruksuzKedim <3 <3 <3 :) teşekkürler canım.

      Sil
  3. Hayal gücümü çalıştırarak kendimi orada hissetmeye çalıştım. Gerçeği kadar olmasa bile iyi geldi tabii.
    Ben de küçük mutlulukların tadına varmaya çalışanlardanım. Gün doğumu ve günbatımlarının ayrı bir yeri var hayatımda. Her sabah uykumdan fedakarlık ederek kalkıp balkondan güneşin doğuşunu izliyor, cep telefonuyla fotoğraf çekiyorum. Güneşin batışı da bir başka güzel.
    Hayatın içinde güzellikler ve çirkinlikler iç içe. Hassasiyetimi kaybetmeden hepsini bilinçli olarak gözlemek istiyorum. Zaman tüm hızıyla akıp gidiyor.
    Müzikle parça birlikte çok güzeldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makbule Abalı, hocam sizin ordaki manzara da en az bu manzara kadar güzel. :) Mutlulukların içinden geçerken onu farketmek ne kadar değerli. Dediğiniz gibi zaman akıp gidiyor. Müziği beğenmenize sevindim. Yorumunuza çok teşekkürler. Sevgiler İzmir'den :)

      Sil
  4. Canım Momentos, nasıl güzel.. Sanki videonun içine düştüm :) Çok çok keyfini çıkart hepimiz için <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cerenciğim, buralar seni bekliyor :) <3 Sağol canım :))

      Sil
  5. Her şey sevdiklerinle güzelleşiyor. Yalnızlık yarım bırakıyor güzellikleri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Camgüzeli, ne güzel özetlemişsin :) <3 teşekkürler.

      Sil
  6. Yürekten katılıyorum:) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Klio'nun Şarkısı,
      Yorumunuzu geç yayınladım teknik aksaklık olmuş blogta, affediniz. Çok teşekkür ederim yorumunuza, teşekkürler, sevgiler :) <3

      Sil
  7. Tam da ihtiyacımız olduğu şey birliktelik, bir arada olmak, bir şeyler paylaşabilmek. Müzik ve yazın insana huzur veren cinsten:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaystros Tyrha, inşallah bundan sonra sevdiklerimizle daha çok birarada olacağız. Beğeni için çok teşekkürler. :)

      Sil

{ಠ,ಠ}
|)__)
-”-”-


Dikkat Spama düşen yorumlar denetimden geçerek yayınlanacaktır.

:)

;)

:D

:(

=(

:@

:X

:O

:P

:F

:Y

:A

<3


:T

:H