15 Temmuz 2022 Cuma

BLOG DÜNYASINDA BU HAFTA 12 📻








12. cisini gerçekleştirdiğim "Blog Dünyasında Bu Hafta" programının konuklarını öğrenmek ve yayını dinlemek için tık tık lütfen.



Bu hafta radyodan seçtiğim ikinci yayın, vatandaşlarına merhametli davranıp, hırsızlık ve yolsuzluk yapanlardan vergi toplayan Şam valisini anlatıyor. Dinlemek için tık tık lütfen.









{ಠ,ಠ}
 |)_) 
-”-”-




not: gif, gifer.com dan alıntıdır.





44 yorum:

  1. Hepsine uğradım teşekkür ederim hiç birini tanımıyordum. Sayende öğrenmiş oldum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog Dedektifi,
      Ne güzel, tanımana aracı olmuşum :))
      Teşekkür ederim yorumuna :)

      Sil
    2. Radyoda bana tekrar yer vermenizi istesem çok mu olurum ? 🤪

      Sil
    3. Belki daha sonra ama hayırdır, neden böyle bir şey istiyorsun? Yayınladığım programdaki linkleri kontrol etmiştim, çalışıyor, bir sıkıntı yoktu.

      Sil
    4. O kadar güzel anlatımınız var ki ilk başladığımda tam tasarım oturmamıştı şimdi yeniden sizin gözünüzden bakıp bloğa olan anlatımlarınızı merak ettim ondan istedim :D

      Sil
    5. Teşekkür ederim :))
      O zaman şöyle yapalım, bloğun biraz daha otursun, alırım. Anlaştık mı? :)

      Sil
    6. Anlaştık :) Merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum :)

      Sil
  2. Emeğine sağlık Sezer. Blogları, insanları çok güzel tanıtıyorsun. :)) Bu aralar daha fazla blog takip edemiyorum gerçi. Çoğu kişi aktif değil, yorumlara cevap yazmayanlar da var. Takipten çıkıyorum o zaman. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duygu Emanet,
      Güzel yorumun için çok teşekkür ederim Duygucuğum. :)

      Evet haklısın, bloğu etkin olmayan, belki bir kıvılcım bekleyen ya da gerçekten terkedip gidenler var. Ben en azından tanıtım yaparken 2021 e kadar yayın yapmış insanlara bir "gaz" vermek amacıyla yayına alıyorum. Ancak dediğin gibi bazı insanlar yayınlarını yoruma kapatmayıp -ki böyle bloggerlar var, saygı duyuyorum, yoruma ihtiyacı yok, okuyan okur düşüncesinde- yorumları yayınlayıp bir de cevap yazmıyorlar. Bloğuna kadar gelip yayınını okuyup, yorum yazanlar nezaketen geri bildirim hak ediyorlar diye düşünüyorum. Böyle düşünmekte sonuna kadar haklısın. Eşyada minimuma giderken, blog izleme sayısına da el atmak gerekiyor. :)))

      Sil
  3. Merhaba sevgili Momentos, hiç beklemediğim bir anda bu sabahki mutluluk kaynağımsın, nasıl teşekkür ederim bilemedim.
    2008 Blogcu, 2009 blogger da düzenli yazarken 1.Gökçedeniz'de teknik sorunlar yaşayınca bloglarımı ihmal ettim. Üzgünüm...
    Bugün güzel sesiniz blogumu tanıtınca çok duygulandım. Yeniden yazmalıyım...Çok teşekkürler çok.
    Tanıttığınız bloglar için de çok teşekkürler, çoğunu sizden tanıdım, ne güzeller.
    Çok selam ve sevgiler, herşey gönlünüzce olsun 🌿🌻🌸🌱

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Arzu Sarıyer,
      Nasıl emekle bloglarımızın üzerine titrediğimizi çok iyi biliyorum, bu yüzden yeniden yazılar bekliyoruz sizden :))) Buna vesile olduğum ve yayından keyif almanıza ben de çok sevindim. Nacizane önerim, 3 blog yerine bir tanesine yoğunlaşsanız ve teknik olarak sıkıştığınız yerde Blog Dedektifi arkadaşımızdan bilgi ve yardım desteği alsanız sorunları bertaraf edersiniz diye düşünüyorum. :)
      Desteğiniz ve yorumunuza çok teşekkür ederim.
      Sevgiler, @>-------

      Sil
    2. Her zaman hep destek ne zaman isterse yazabilir :)

      Sil
    3. Teşekkürler Blog Dedektifi. :))

      Sil
    4. Çok teşekkürler Blog Dedektifi.

      Sil
    5. Çok teşekkürler ilgin için sevgili Momentos, sevgiler.

      Sil
  4. Merhaba,
    Blogumu radyonuzdaki "Blog Dünyasında Bu Hafta" programı listesinde görmem ve profesyonellere taş çıkaran o güzel sesinizle övgüyle söz etmeniz benim için sürpriz oldu ve çok mutlu etti. Değerli vaktinizi ayırıp emek harcadığınız bu güzel jestiniz için kalpten teşekkürlerimi iletirim. Emeklerinize sağlık sevgili Momentos:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeugma;

      Sizin bloğa uğradım ama yorumlara kapalı sanırım buradan söylemek istedim :)

      Sil
    2. Sevgili Zeugma,
      Hoş geldiniz :)
      Bu program sayesinde ben de tanımadığım blogları derinine inceleme fırsatı buluyorum. Tebrik ederim detaylı yazılarınız, yayınlarınız için.
      Program beğeniniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.
      Sevgiler,

      Sil
  5. Not: Yukarıdaki uzunca yorumunuz, yayınlarını 15 yıl sonra yoruma kapatan bir blogger olarak dikkatimi çekti ve konuyla ilgili ek yapma ihtiyacı hissettirdi. Tazıları için asla "Yoruma ihtiyacı yok" fikrinde bir blogger değilim. Tam tersine; onca yıl her daim takip edeni takip eden, yorum yazana yanıt veren ve de iade-i ziyarette bulunan biriy(d)im.
    Birtakım nedenlerle bu yılın mayıs başında yorumları kapatmaya karar verdim ve nedenlerini de 15 Mayıs'ta bir yazı yazarak açıkladım.
    Bilginize, sevgiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Zeugma,
      15 Mayıs tarihli yazınızı okudum hemen. Çalıntı yazılara karşı hassasiyetim var benim de. Blogda zaten dikkat ederdim, şimdi radyoda daha da önem veriyorum. Geçmiş olsun diyorum bu yaşadıklarınız için.

      "Yoruma ihtiyacı yok" cümlesi için bir açıklama yapayım izin verirseniz. Bu cümleyi kullanırken "yorum yazmakla uğraşmak, yorumlara onay vermek, ya da blog sayfasında kendiliğinden onaylı ama konuyla uzaktan yakından alakası olmayan yorumları temizlemekle uğraşmak yerine, sadece yazısını yayınlayıp, bir sonraki yayına kadar araştırmasıyla kalan bloggerlardan bahsetmek istedim. Zira bu düşüncelerini başından itibaren uygulayan bloggerlar var. Gıpta ediyorum açıkçası, saygı duyuyorum. Bahsetmek istediğim buydu.
      Çok teşekkür ediyorum açıklamayı yazdığınız için. :)

      Sil
    2. Yazınızı okudum. Çok eski bir blogger olarak bende yeni geldiğimde bunu fark ettim. Eskisi gibi olmuyor dediğiniz gibi. Ama yinede geldim burada güzel bir aile ortamı var. Mutlu oluyorum merak ediyorum hep "aa bloğa yorum gelmiş" diyip heyecanlanıyorum. :D Size de hak veriyorum kesinlikle söylediklerinizde haklısınız. Sıkıntı yok ben hep uğrarım yine ;)

      Sorunlar hakkında çözüm için ne zaman isterseniz bana yazabilirsiniz.

      Sil
  6. Daha önce yayınınızı dinlememiştim daha doğrusu denkde gelmedim akşam yatarken göz atacağım. Spotyi silmiştim. Sanırım tekrar indirme zamanı gelmiş. Bu güzel yayın için gerçekten çok teşekkür ederiz. Hem değişik hemde özenli olmuş. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dear Monarosa,
      Hoş geldiniz, :)
      Beğenmenize çok sevindim. Daha bir çok blogger konuğum olacak, takip etmeye değer :)
      Desteğiniz için teşekkür ederim.

      Sil
    2. Yorum mail kutuma ESRA KAFKASLI ismiyle düştü ama onay verince Dear Monarosa oldu birden. Sevgili Esra, ben senin bloğunu 5. radyo programında konuk etmiştim. Dinlemediysen linki ekliyorum.
      https://sezerozsen.blogspot.com/2022/05/radyo-momentos-da-bugun_01242685021.html

      Sil
  7. Şimdi dinledim ve inanılmaz mutlu oldum çok teşekkür ederiimm daha önce denk gelmediğimmm içinn çok üzgünümm aynı zamandaa tekrardan sonsuzz teşekkürler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dear Monarosa,
      Yayını beğenmene sevindim. Umarım esra kafkaslı yazıldığında sitene ulaşılacaktır.

      Sil
  8. Bir süredir çok yoğundum pek blog gezemedim. Bilmediğim bloglar var aralarında onlara bakacağım ve diğer yayını da akşam yürüyüşümde dinleyeceğim. Konusu çok tanıdık gibi ya, bakalım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kayıp Fısıltı,
      Yaz gelince blogların üzerine biraz rehavet çöküyor haklısın.
      Keyifli dinlemeler :))
      Yorumuna çok teşekkür ederim.

      Sil
  9. Merhabalar, yayınınızı şimdi dinledim. Güzel sözleriniz için müteşekkirim. Yayınlarınızın takipçisi olacağım, iyi filmler kitaplar hep sizi bulsun, yollarınız gül bahçesi gibi latif olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arakolpa hoş geldiniz,
      Linki göndermekte geciktiğim için kusura bakmayın. Yorumunuzla desteğinize çok teşekkürler. Bloğunuzu tanıtmaktan çok keyif aldım, kaleminiz sağlam, yayınlarınız sürekli olsun.
      Saygılar,

      Sil
  10. Yanıtlar
    1. Elisabeth Vogler,
      Ah ne güzel... haklı bir mutluluk :))

      Sil
  11. Bugün yapılsa yine koçlardan iyi yün çıkar :) Bu arada grip misin? Geçmiş olsun Momentos.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşamdan Yazılar,
      Yok grip değilim şükür, sadece alerji dönemi uzun sürdü bu yıl. Zaman zaman ses kalınlaşması oluyor. :)) Teşekkür ederim dikkatine.
      Sevgiler, :)

      Sil
  12. Merhaba. Ne kıymetli bir şey yapmışsınız, yapıyorsunuz. Alkışlıyorum. On ikinci son yayınınızı dinledim, yavaş yavaş geriye gideceğim. Keyifle takip ettiğim başka blog yazarlarını da konuk etmişsiniz meğer. Daha önce nasıl denk gelmemişim? Yine uğrayacağım. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mindmills,
      Hoş geldiniz,
      Elimizden geldiğince duyurmaya çalıştık ama camia epey büyük :) Beğenmenize çok sevindim, severek yaptığım bir program oldu blog dünyası. Sizi de listeye ekledim. :)
      Çok teşekkür ederim beğeni ve yorum ile desteğinize.
      Sevgiler,

      Sil
  13. Kuzuların derilerini yüzmek yerine koçların yünlerini kırkan Esat Paşalara hasret kaldığımız şu günlerin acısına merhem olmuş, bu güzel ve manidar paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Emeğinize ve nefesinize sağlıklar dilerim.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Recep Altun,
      Hoş geldiniz, farklı ülke ve farklı konumlardaki bir çok insanın davranışlarını gördükçe, uzun süredir yaşadığımız olaylar ve
      ülkemizdeki "insanların" açgözlülüğü nedeniyle paylaşma ihtiyacı hissediyorum. Teşekkür ederim değerli yorumunuz ve desteğinize.
      Eşiniz ve size sağlık ve afiyet diliyorum.

      Sil
  14. Bloglardan eski bir blogger olduğu ve takip de ettiğim için Zeugma'yı biliyordum bir tek. Seviyorum ben bu blog dünyasında bu haftayı. 4 ve ya 5 de kalmıştım. Epey arayı açmışım. Buralarda biraz daha takılıp podcaste geçiş yapsam iyi olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Evren,
      Hoşgeldiniz :) Blog alemi tam olarak kaç kişi bilemiyorum, ömrüm de vefa eder mi hepsini tanıtmaya sanmıyorum :D ama zevkle ve neşeyle giriştiğim bir program oldu bu.
      Tatil devam ediyor sanırım, tadını çıkarın doya doya. :)
      Sevgiler,

      Sil
  15. merhaba öncelikle bana yer verdiğiniz için çok teşekkür ederim. tahmin ettiğiniz gibi bu sene hemşirelikten mezun oldum ve kpss ye hazırlanıyorum kpss de iptal edilince yeniden yoğun çalışmaya döndüm dolayısıyla blogda aktif olamadım şu sıra. daha yeni görebildim yorumunuzu ve programınızı da bugün dinledim. çok hoş olmuş, diksiyonunuz ve sesiniz çok etkileyici :) ayrıca çok güzel bir iş yapıyorsunuz sınavı atlattıktan sonra sizi daha çok dinleyeceğim. kendinize iyi bakın.
    not: popzingo sitesi yıllar önce kapanmıştı onu güncellememişim yazımda. yeniden siteyi açtılar mı haberim yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı Diyarlar hoş geldiniz :)
      Hayırlı olsun mesleğiniz, sağlık ve huzurla çalışmak nasip olsun. Övgü ve beğeniniz için çok teşekkür ederim. Umarım çalışma hayatınızdan bloğa vakit kalabilir.
      Sevgiler, :F
      (popzingo sitesine baktım çalışmıyor.)

      Sil

{ಠ,ಠ}
|)__)
-”-”-


Dikkat Spama düşen yorumlar denetimden geçerek yayınlanacaktır.

:)

;)

:D

:(

=(

:@

:X

:O

:P

:F

:Y

:A

<3


:T

:H