29 Temmuz 2022 Cuma

BLOG DÜNYASINDA BU HAFTA 14 📻









"Blog Dünyasında Bu Hafta" programının 14.bölümü yayında. Tanıyanlarınız için sürpriz haberle geri dönüş yapan bir bloger var. Dinlemek için tık tık lütfen.


2. yayın için seçtiğim program konusu ise doğada gözlenmiş bir olay. Doğada hangi kuş, bir başka anne kuşa "zoraki" annelik yaptırıyor, öğrenmek için tık tık lütfen.







{ಠ,ಠ}
 |)_) 
-”-”-





not: kullanılan gif, gifer.com dan alıntıdır.





35 yorum:

  1. Bugün bir İlhan İrem yayını girer diye düşündüm... Ne güzle olurdu dinlemek seni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin Adsız, (keşke bir isim yazsaydın)
      Evet radyoda yayın gireceğim İlhan İrem' le ilgili ama hemen akabinde yapmak istemedim. Yarın ya da pazar günü olacak. Çok teşekkürler ilgi ve istek mesajına..

      Sil
  2. Beni de andığınız için çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum, elinize emeğinize sağlık çok güzel bir etkinlik gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eren hoş geldiniz,
      Bloğunuzdaki yayınlara derinlemesine bakabildiğim için memnun oldum. Farklı ve kaliteli yayınlarınız için kutlarım.
      Yorumunuz ve beğeniniz için çok teşekkürler :) <3

      Sil
  3. Keyifli bir yayındı, tanıdığım kişiler de vardı içlerinde. :) Her zamanki gibi samimiyetin ve işini severek yaptığın belli oluyor. Sıradaki yayınlarında kolaylık dilerim Sezercim. 😀

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duygucuğum çok teşekkür ederim. Program beni bu sıcaklarda zorlasa da severek mesai harcadığım, dinleyenler tarafından da anlaşılıyorsa harika :)
      Yorumunla katkılarına kalpten teşekkürler. <3

      Sil
  4. Müfred,
    Bravo iyi bir belgeselcisiniz :) aynen dediğiniz gibi Guguk Kuşu.

    YanıtlaSil
  5. Dönen arkadaşları blog gezintilerinden yakaladım, sen de yer vermişsin yayınında :) Emeklerine sağlık tatlı tatlı dinledim seni telefondan. Sonra buraya geldim. Pc den spotify'i açınca pc yi kastığını fark ettim... Bardakçı Baba'nın hikayesi de ne hoştu. Orayı ziyarette bulunanlarda inşallah öğrenmiştir oranın akibetini ;) Çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmgündemi,
      Küçük bir yazışmadan sonra yazma duygusunu ateşledim :) gerçekten çok sevindim. Sırada Taha var, kimbilir belki o da bir "ceee" yapar.
      Spotify2ı pc den açınca ağırlaştırıyor demek :/
      Bardakçı Baba artık türbe olarak yok, eminim gelenler için bir not bırakılmıştır oraya. Nasılsa internet var herkes de öğrenirler. :)

      Sil
  6. Blog dünyası yayınının bu kadar hafta devam edebilmesi ne güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşamdan Yazılar,
      Hedefim 50. programa ulaşabilmek :)) Teşekkürler güzel yorumuna.

      Sil
  7. Bazılarını takip ediyorum, diğerlerini de izlemeye aldım sayenizde teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aytacrafts,
      Ne güzel, blog listemiz çoğalıyor :)
      Yorumunuzla desteğinize çok teşekkür ederim.

      Sil
  8. Spotify duyuyorum ama ilk kez açmış oldum tıklayınca linke. 90. konuk olduğunu öğrendim. Tebrik ediyorum ne güzel. Tüm konuk blogcuları da tebrik ediyorum. İsimlerin bazılarını yeni duydum ama diğeri sanki yabancı gelmedi. Hepsine başarılar dilerim. Böyle bir radyomuz vardı keşke saklasaydık :( Sevgilerimi bıraktım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bücürükveben hoş geldiniz :)
      Program sayesinde spotifyla tanışmanıza vesile olduğum için sevindim. 14. programı yayınladım, umarım 50. programa vasıl olurum. Hepimiz için başarılar daim olsun, her birimiz güzel şeyler yapıyoruz çünkü.
      Ah evet bizde de üstünde pikabı olan radyomuz vardı Makedonya menşeili..
      Sağlık ve neşe dileklerimi gönderiyorum. :)

      Sil
  9. 14 hafta, 95 blogger gerçekten muazzam bir seri oldu, sesinize ve emeğinize sağlık:) Blogger Arkadaşları keşfedebilmek neredeyse 1 senemi almıştı:) Keşke eskiden beri böyle bir arşiv, kaynak olsaydı:) Yeni başlayacaklar için harika:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SzgnBsl,
      Destekleyici, motive edici yorumunuz için kalpten teşekkürler. Bunları okuyunca gerçekten programı hazırlarken girdiğim yorucu çalışmayı unutuyorum. Yorucu diyorum çünkü bazı bloglarda arşiv yok ve şaşırıyorum nasıl arşiv koymazlar diye. Oysa bir kitapta sayfa sayısı ve fihristin olmaması gibi önemli bir şey.
      Ve bu blogların sahiplerine yazıyorum bu sefer. Tüm bunlar vakit alıyor ama sonucunda bazı blogger uzaklaşmışsa geri dönüyor bazen, bu beni inanılmaz mutlu ediyor.
      Bakalım, ağzımdan 50 program sözü çıktı, devamını getireceğim :))
      Çok teşekkürler tekrar.

      Sil
  10. Guguk kuşuna ben de kızdım bak.

    YanıtlaSil
  11. Guguk kuşu sanırsın kendine paralı bakıcı tutmuş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. She is the man,
      A hahahahahahahah
      Enfes bir yorum, okur okumaz kahkaha attım 😁👍

      Sil
  12. Merhabalar.
    Guguk kuşlarının bu özelliğini daha önce de bir belgeselde izlemiştim. Bende aynı sizin gibi, bu açıkgöz kuşlara kızgınım. Asıl yuvanın sahibi yumurta ve yavru kuşları aşağı itiyor ya!.. İşte en can alıcı nokta burası.
    Nefesinize, sesinize ve yüreğinize sağlıklar dilerim. Cenab-ı Hakk bizleri guguk kuşlarından ve guguk kuşlarına benzeyen insanlardan korusun ve muhafaza eylesin inşAllah.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Recep bey, hoş geldiniz
      Doğada da tıpkı insanların dünyasındaki gibi işgüzar, tembel ve kötücül olanlar var demek.
      İlginç konuları bulup yayınlara devam etmek en büyük keyfim. Umarım uzun yıllar sürer.
      Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz ve desteğinize.
      Sağlıklar diliyorum.

      Sil
  13. Sizde görüp she is the man blog arkadaşımıza yorum bırakmak istedim ama yapamadım yorum yaz kutusunu göremedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bücürükveben,
      She is the man' in sayfasında yorum kısmı açık. Hatta en son yazısı bir kitap klübü ile ilgili ve şimdi kontrol ettim yorum bırakabiliyoruz. Acaba ben mi yanlış anladım başka bir şey mi sorduğunuz? Link eklememi ister misiniz?

      Sil
  14. Müthiş.... Gün ışırken podcast'e yürüdüm. Gözleri Oyulan Freskleri tıkladım ve film başladı. Vapurdaydım o andan itibaren. Çok da özlemişim sanırım körfezi. Kütüphaneden bir kitap aldım, sonra güvertede buldum kendimi... Elbette anlatının tam da içinde.

    Çoookkkk keyifliydi.

    Teşekkürler Sevgili Momentos, bir güne ancak bu kadar güzel başlanabilirdi. Gözleri Oyulan Freskler mutlaka... evet mutlaka ve tez zamanda, belki de bugün, şu sol köşede yerini almalı, belki de ana sayfada... Ne dersin. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Buraneros,
      Vapurdaki o günüm, gerçekten şu bir kaç aydır geçirdiğim en güzel gündü.İnanır mısın o vapurda o kütüphanenin görevlisi olmayı ve sabahtan akşama iki yaka arasında gidip gelmeyi istedim kitaplarla :)
      Kitap çok keyifli, radyo yayınlarım için de zengin bir malzeme kaynağı. Güne keyifle başlamana öyle çok sevindim ki, önerilerine hemen kulak verip, bir düzenleme yapayım.
      Kalpten teşekkürler,

      Sil
  15. Heeyy ben burada da yoktum Sebebi kötü değil çok güzel haberler var :D O yüzden buralarda yoktum Serinin hepsine bakıp tek tek uğrayacağım. Şuan gelen yorumları mailleri yanıtlıyorum. hepsine uğrayıp tek tek dinleyeceğim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog Dedektifi,
      Ah ne güzel, çok merak ettim :) Neyse yakın zamanda anlatırsın.

      Sil
    2. Şimdi blog adresimde sebebini paylaştım :D

      Sil
  16. Guguk Kuşu ile ilgili podcasti az önce dinledim ve o kadar gıcık oldum ki kuşa anlatamam. Zaten çocukluğumdan beri gıcık olurdum çıkardığı sese ama bu kadarı da pes dedirtti. Elimde olsa tüm guguk kuşlarını kafese kapatıp engel olmak isterdim bu acımasızlığa. Hadi anne kuş bıraktı başka yuvaya yumurtasını ama yumurtadan çıkan yavru neden o kadar adi? Diğer yumurtaları aşağı atmak nedir ya? Neredeyse soyu tükensin diyeceğim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. KuyruksuzKedim,
      Sanıyorum genetik olarak yumurtadan çıkan yavru da aynen sülalesinin tavrını sürdürüyor. Doğanın kanunu böyle ama bize garip geliyor işte :)

      Sil
  17. Hepsi takip ettiğim bloglar. Zoraki blogger'ın izini kaybetmiştim, sayenizde yeniden ulaştım. En çok da buna sevindim:) Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok sevindim o zaman Sevgili Kaystros :))
      Teşekkürler yorumunuz için.

      Sil

{ಠ,ಠ}
|)__)
-”-”-


Dikkat Spama düşen yorumlar denetimden geçerek yayınlanacaktır.

:)

;)

:D

:(

=(

:@

:X

:O

:P

:F

:Y

:A

<3


:T

:H