17 Mart 2019 Pazar

yine bir pazar gününden





İşte ömrümüzden bir pazar daha. Yıl 2019, mart ayı bahara giriş zamanı. Doğa ana uyanışta. Kendi uyanışlarımızla birlikte tüm dünya 2020 ye doğru yol alıyoruz. Kimimiz için o zamanlar bir hayal olarak kalacak, kimimiz hayal olan yakınları için gözyaşı dökecek, kimisi de yeni gelenlere hayatlarında yer açacak. 

Değişmez döngü bu. Her gün bunu bilerek yaşamak mümkün değil ama unutmamız da imkansız. 

Uyandığımız her gün sürprizlere gebe, görebiliyorsak eğer. Görmeyi seçiyorsak ! Yaş almak bu yüzden insan için önemli aslında. O zamana kadar hissettiği, yaşadığı, gördüğü, izlediği her şeyin bir özetini çıkarması gerekiyor.

Özetten mânâya ulaşabilenler için yaşam daha keyifli ve sakin sanırım. Biraz çaba, sadece biraz çaba ve çokça sevmek gerekiyor.






{ಠ,ಠ}
|)__) 
-”-”-





12 yorum:

  1. Bu sefer tersten başladım, önce videoyu açtım. :)
    Harala gürele yaşıyoruz. Bu halimiz ne olacak bilmiyorum. Ama bu bahar kesin niyetliyim kaçırmayacağım bu değerli günleri. İnşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında harala gürele' de bir tarz.. arada "farketmek" bunu lezzetlendirir sanırım :) Bu dileğini yürekten amin diyorum filmgündemi @>----

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz LerzanKaradan :)
      Doğru söylediniz, kısa ve güzel <3

      Sil
  3. Ne kadar da hızlı geçiyor günler! Yakalayamıyoruz! En azından bizim sözde hızlı trenlerden bile hızlı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım "hiç geçmeyen günleri" geride bırakalı çok oluyor. Gençlikte, çocuklukta öyleydi çünkü... inşallah ağız tadımız eksilmesin.

      Sil
  4. her gece yatağa yatıp başımı yastığa koyduğumda yine bir gün daha bitti, bu da ne çabuk oldu diğerleri gibi diye düşünüyorum. o an büyük çaresizliğe, umutsuzluğa kapılıp mutsuzlaşıyorum. ne kadar acı bir şey aslında, zamanın böylesine bizleri ezip geçmesi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık daha hızlı akiyor günler haklısın Buketciğim. Ama belki de içimizde bu konuda en umutlu duran sensindir eminim.. minik yurek ve beyinlere her gün yepyeni şeyler aşılayıp, onlara harika bir rol model olduğuna şüphem yok. Müsterih ol 🤗❤👍

      Sil
  5. Yine kulaklarimizin pasini sildin canim 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel.. seviniyorum bunu duyunca 😍❤🌷

      Sil
  6. yaşamak güzel işteğğğğ :)

    YanıtlaSil

{ಠ,ಠ}
|)__)
-”-”-


Dikkat Spama düşen yorumlar denetimden geçerek yayınlanacaktır.

:)

;)

:D

:(

=(

:@

:X

:O

:P

:F

:Y

:A

<3


:T

:H