2 Nisan 2019 Salı

🔔 Şiir Dinletisi - Melih Cevdet Anday







Şair : Melih Cevdet Anday
Şiir : Eski Şeyler
Seslendiren : Momentos
Müzik : Can Attila - Yıldızlar altında




(Videoda kullanılan fotoğraflar, https://unsplash.com ve http://pixabay.com' dan alıntıdır.)





{ಠ,ಠ}
|)__) 
-”-”-


14 yorum:

  1. Muhteşem; kulaklarımda sesiniz, gözlerimde objeler ... Dizeler aktı gitti ;ne kadar canlı, bunun adı başarıdır giderek daha daha artan. Teşekkürler, Sevgiler❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüreğim kanatlandı açıkçası yorumunuzu okuyunca.. çünkü piyasada çok kötü şiir kayıtları dinleyip kendi kendime dırdırlanınca, "daha iyisini sen yap da görelim" dedi içimden bir ses.

      Bana ilham veren sizlersiniz. Kalpten teşekkürlerimle Arzu hanım. :) <3

      Sil
  2. Hadi bir anı geçenlerde ! Yer : Şemsettin Günaltay Caddesi’nde yerle yeksan olmuş bir kentsel dönüşüm mağduru bir arsa ! Uyanık bir eskici bir gün önce kaldırdığı derya deniz kitaplığı el arabasına yeni sermiş. Nessuno Ç’den kaçar mı ! Pertavsızla girişti işe :) Nur yağdırdı tezgaha! Yanında yöresinde birikti normalde gelip geçecek insanlar. Sinerji ! Ya bu saat kaç para ? Ya bu aydınlatma ? Beş dakikada tezgahta ne var ne yok kaldırdı eskiye rağbet edenler… Elbette Nessuno Ç iki posta yaptı evle tezgah arasında elinde DR’dan alınan ağzına kadar kitap dolu poşetlerle  Eskiciyle kanki olduk şıpınişi 

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte kendiliğinden oluşan bir öykü ! Hem de yazılırsa bir çok dalı olabilecek bir öykü.. bir yanda sen, bir yanda diğer müşteriler ve eskici. Ne çok anlatacak şey oluşmuş geçenlerde.. :) O kitaplar boşuna dolmadı o eve nessuno Ç

      Sil
  3. ne güzelmiş teşekkür ederiz sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize sevindim.. Teşekkürlerimle babaannemintakvimciği :)

      Sil
  4. ne güzel yaa rahat konuşur gibi okuyonuuzz :) melih cevdet çok sevdiğim biri yaa :) eski şeyleer, camekanlar ne tatlıııı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşuma gitti bu tanımlaman deep :) Moda' da otururken bir kez uzaktan görmüşlüğüm vardı Melih Cevdet' i.. şimdi şiirlerini okumak kısmet oldu.

      Sil
  5. Seslendirme fikriyle bloğa da bahar gelmiş :) Özgün bir üretim neticede. Tebrikler.

    Nedense öykülerde daha da başarılı olabilecek bir ses tonunuz olduğunu düşündüm. Belki Denizbank’ın “Öyküler Sesleniyor: Sesli Edebiyat” kayıtlarını sık sık dinlediğim içindir.

    Bu arada günümüzün merkezi Youtube. Bir kanal açıp orada da paylaşırsanız zamanla kesinlikle daha fazla insana ulaşırsınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Rusenski :)

      Siz yazınca hemen bakıverdim kayıtlarına "Öyküler Sesleniyor" un. Beğendim, güzel bir fikirmiş o da. Şiir, şarkı, öykü. Bir şeyleri seslendirmekten keyif alıyorum ama ben yapsaydım "Masallar sesleniyor" programı yapardım. Çok keyif aldığım bir şey, özellikle çocuklara anlatırken. Güzel bir fikir verdiniz bana :)

      Daha fazla sayıda insana ulaşmak gibi bir düşüncem yok aslında. O yüzden şimdilik kaydıyla youtube düşüncesini öteliyorum. Yorumunuz için tekrar teşekkür ederim.

      Sil
  6. İyi ki basladin bu siir dinletilerine. Ruhumuzun güzel seylerle dinlenmeye o kadar cok ihtiyaci var ki 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar naziksin Deryacığım 😊 çok teşekkür ederim 💜

      Sil
  7. Ne güzel okumuşsunuz şiiri sevgili Momentos. Yeni keşfettim. Devamını da bekleriz.
    Bu arada Moda'dan bahsetmişsiniz bir yoruma cevapta. Sanırım o taraflarda oturuyorsunuz. Kadıköy benim de evlendiğim ve evliliğimin ilk yıllarını geçirdiğim yer. Sonra hemen her gün karşı tarafa geçiyoruz bari o tarafa taşınalım dedik ve Fatih'e geçtik. Ama güzel bir yeri var gönlümde Kadıköy'ün ve nisbeten uzun vapur yolculuklarının😊.
    Sevgilerimle...
    Naciye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Naciye hanım hoşgeldiniz,
      Bir kaç şiir dinletisi daha yapmıştım yayınlar da göreceksiniz bu ad altında. 2020 de de planlarım arasında. Sonuçta şiir içimize işlemiş, uzak kalamıyoruz. Fatih ve Kadıköy ortak noktamız sizinle, ehbir de şiirseversiniz, daha ne olsun :)) Teşekkür ediyorum güzel yorumunuza. Beklerim efendim. Sevgiler,

      Sil

{ಠ,ಠ}
|)__)
-”-”-


Dikkat Spama düşen yorumlar denetimden geçerek yayınlanacaktır.

:)

;)

:D

:(

=(

:@

:X

:O

:P

:F

:Y

:A

<3


:T

:H