25 Mart 2017 Cumartesi

Perdelere takılan karakterler 2








Salondaki iki koltuğa ilk iki filmdeki başrol karakterler oturmuş, kitaplığın yanında da en son filmdeki karakter ayakta duruyordu. İlk filmdeki medyum "Buraya nasıl geldim?" diye sordu. Ardından son film karakteri "Bu kesinlikle FBI' ın işidir" dedi. İkinci filmdeki suikastçı hemen elini beline doğrultup silah aradı ve "Silahımı kim aldı?" diye sordu. 

Salondaki herkes birbirine soru dolu gözlerle bakıyordu. Ev sahibi olarak işi üstlenmesi gerektiğini hissetti. "Bakın baylar, bu nasıl oldu bilmiyorum ama eminim yorgun gözlerimin bir oyunu olsa gerek. Birazdan ya uyanacağım, ya da gözlerimi kapayıp açınca normale döneceğiz hepimiz." 
-daha küçük sesle ise- "hoş sizin için normal hayat olabilir mi emin değilim ya.." dedi.

İkinci filmdeki ispiyoncu hemen atıldı "Hey bu da ne demek oluyor?" Suikastçi oturduğu yerden ayağa kalkarak "Bir açıklama yapmanız gerek bayan !" dedi hırsla. Medyum ise şaşkınlıkla bakıp neler olduğunu anlamaya çalışıyordu. 

"Üç film seyrettim ve bir anda hayat değişti, ne tuhaf. Beyler, sizler birer film karakterisiniz ve bugün arka arkaya üçünüzün yer aldığı filmleri seyrettim. Biliyorum bir gün için çok fazla ama yaptım işte. Ama gerçekten bu ço.." Medyum hemen araya girip lafını kesti. "Nasıl yani, bizler bir senaryo sözleri miyiz sadece? Bir hayatımız olmadığından mı bahsediyorsunuz? Bu biraz saçma değil mi bayan?" "Evet saçma, peki ama siz şu anda salonumda bulunmanızı nasıl açıklıyorsunuz?" "Bu kesinlikle FBI komplosu, bana aklımı kaçırtmak istiyorlar!" diye yanıtladı ispiyoncu. "Bu an öncesinde öteki tarafla iletişimde de bulunmamıştım oysa?!"
"Yanıtlanacak sorulardan önce sizlere çay ikram etmemi ister misiniz?" diye sordu ve hepsinden olumlu cevapla hemen bir çay masası hazırladı.


...


(devam edecek)



{ಠ,ಠ}
|)__) 
-”-”-




(Görsel Google' dan alıntıdır.)
(*) Tekrar yayın


17 yorum:

  1. Okudum iki bölümü de. Ödün hikayeler yazan bir blogger olduğunuzu bilmiyordum böyle bir blog daha keşfedebildiğim için çok mutluyum ;) hikaye akıcı gidiyor merakla devamını bekleyeceğim kaleminize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Ödün derken neyi kastettiğinizi anlamadım. Beğendiğiniz için çok sevindim. Yarın da devamı var :) Sevgiler,

      Sil
    2. Of klavyemin aptal otomatik düzeltme özelliği :( özgün demek istedim kusura bakmayın. Yarın okuyacağım inşallah. Sevgiler :)

      Sil
    3. :)) ah ah onlar hep çok akıllıdır zaten, beni de delirtiyorlar :) merak ettiğim için tekrar sordum cidden.. teşekkürler :)

      Sil
  2. aa ne güzel hikayeler yazıyorsun. deeptone ve hikaye kalpli kadın ve ayna hikayesi aytül arkadaşlarımıza ece evren ablamıza mutlaka gitmelisin .. bravo emeğine sağlık
    deeptone >>>> sadevederin.blogspot.com
    İlknur >>> hikayekalplikadin.blogspot.com
    Aytül >>> aynahikayesi.blogspot.com
    Ece Evren >>> http://www.eceevren.com

    çok memnun oldum güzel paylaşımlarımızda buluşmak dileğiye keyifli günlerin olsun cnım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) hoşgeldin.. yazdığın listeden bir tek Ayna Hikayesini bilmiyormuşum.. diğerleri ile tanışıyoruz :)
      Yürekten sevgiler gönderiyorum :)

      Sil
    2. Teşekkürler Derya,Momentos'u keşfin ise harika idi canım.
      sevgiler kızım :)

      Sil
  3. En güzeli de devamını keyifle beklemek oluyor.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiden radyolarda "arkası yarın" lar vardı bilmem duydunuz mu hiç.. heyecanla ertesi günü beklemek çok keyifliydi. :)

      Sil
  4. Çay masasında neler olacak acaba? En heyecanlı yerinde biten diziler gibi...Bir sonraki bölümü merakla bekliyorum.Kaleminize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnanır mısınız, bir çay masasında hayal ettim hepimizi.. ben, ziyaretçi arkadaşlar.. çaylar pastalar ortada.. ben de öyküyü seslendiriyorum :) ne güzel olurdu.. Teşekkürler

      Sil
  5. nasıl yani birden hepsi geldi mi hemen üçüncü bölüme gidiyorum merak ettim iyice Çok güzel bir hikaye gerçekten Kaleminize sağlık Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize çok sevindim. Yorumunuzla değer kattınız, sağolun. :)

      Sil
  6. Yine geçmişe yolculuk yaptırdı hikâyen :) Tabii ben üst üste üç film seyretseydim kim bilir nasıl etkilenirdim.
    Hikâyenin devamını okumadan yorum eksik kalır. Hele kadın bu sanrıdayken, kahramanlar nasıl duygular yaşayacaklar ve yansıtacaklar ona?
    Bana gelince, yaş on yedi... Uşak'tayız. Babamın nasıl izin verdiğini hâlâ hatırlayamadığım o günler. Aliki Vuyuklaki. Hayranım bu genç aktrise. Filmlerinde o güzel melodi ve sanırım aşk filmleriyle beni büyülüyordu. Her filmini seyredip eve döndüğümde kendimi tamamen o gibi hissederdim. Müzik kulağım, ezberim, rol yeteneğim iyiydi. Evimizde mutsuz bir hava eserdi babam nedeniyle ama ben annemi ve tüm kardeşlerimi toplar, Aliki'nin şarkılarını teypte dinlerken playback yapar, dansederdim. Hiç gülünecek bir şey yoktu ama mutluluk bizde gülerek açığa çıkıyordu herhalde. Başka taklitlerim de vardı ve seanslar düzenliyorlardı artık.
    Devamını okuduktan sonra yeniden yorumda görüşmek üzere :) Kalemine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman Tanrım Aliki Vuyuklaki mi dedin?! Filiz Akın' la bir filmde oynamışlardı onun ikiziydi göyya.. harika bir filmdi. Ah nerelere götürdün beni de bir anda.. :)) sohbet eder gibi bu yorumlaşmalara bayılıyorum. Biz kesinlikle komşu olmalıydık, ne kahve fasılları, ne konserler, ne sessiz sinema oyunları düzenlerdik.. ah ah kader..

      Sil
    2. Çok yaşanmışlıklarımız birbirine benziyor Momentos, bu beni mutlu ediyor. Aliki ile Filiz Akın, benzerler birbirlerine. Seyretmiştim. Türk-Yunan işbirliği :)))
      Yalnız, senin daha donanımlı olduğunu kabul edelim. Ben hayatımın en güzel senelerinin çöküntüye uğramış kesitlerine aklımın ve yeteneğimin desteğiyle ne kadar dolgu yapmaya çalışsam da olmuyor... Ama eksikler tamamlanmak içindir diyerek, müspet düşünmeye gayret ediyorum.
      Gerçekten yorumlaşmalarımız çok tatlı. Ben de çok mutluyum. Sevgiler canım :)

      Sil
    3. İnşallah bundan sonra daha iyi olacağız, güzel ve neşeli günler göreceğiz. :) Kocaman sevgiler gönderiyorum

      Sil

{ಠ,ಠ}
|)__)
-”-”-


Dikkat Spama düşen yorumlar denetimden geçerek yayınlanacaktır.

:)

;)

:D

:(

=(

:@

:X

:O

:P

:F

:Y

:A

<3


:T

:H