4 Ocak 2017 Çarşamba

paralel evren




Kuantum fiziği, olasılık, paralel evrenler gibi konulara ilginiz varsa, bu film mutlaka izlenecekler arasında bana göre.

İnsan denen varlık, ilginç bir muamma. Dün akşam televizyonda izlediğim film bunu tekrar düşündürdü. Güzel bir yemekle başlayan toplantı, gün içindeki gizemleriyle ve insanların içlerinde biriktirdikleriyle garip bir mecraya yol alırken, "insan" korkularının, olaylara bakışını nasıl daraltılmış bir alana yöneltebileceğini, sonucunda o korkudan beslenen vahşiliğin insanın kendisini yok etmeye kadar işi vardıracağını izlemek oldukça ilginçti. Nasıl olurdu bir başka "ben" ile karşılaşmak bilmiyorum ama karşıma alır sohbet ederdim gibi hissediyorum :) Ya siz?


Filmin türkçe dublajlı versiyonunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. Orijinal versiyonları için internette araştırma yapmanız gerek.


Filmin özeti:

Bir grup arkadaş akşam yemeği yemek için bir araya gelir. Yemeğin keyifli olacağı açıktır, çünkü o gece bir kuyruklu yıldız dünyanın epey yakınından geçecektir. Ancak bu olağan durum, geceye olağanüstü bir yön de verecektir. Yemek sırasında elektrik kesilir. Bu aksiliğin üzerine çevrelerine baktıklarında, gizemli bir evde ışıkların hala yandığını fark ederler. Bu fark edişleri tanık olacakları enteresan olayların da habercisidir. başlarının üzerinde süzülen insanları gördüklerinde dünyayı algılayış şekilleri, gerçekle hayal birbirine karışacaktır. Ve bu durum, ilişkilerinde bazı kırılmaları da beraberinde getirecektir.





{ಠ,ಠ}
|)__) 
-”-”-










not: Yazıda kullanılan bilgi ve videoalar youtube ve beyazperde.com' dan alıntıdır.






4 yorum:

  1. merhaba sayfama beklerim

    http://gezgiccift.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, sayfanıza geldim ve yorum bıraktım.. Sevgiler,

    YanıtlaSil
  3. Bu filmi yakın zamanda seyrettim, benim sevdiğim tarz filmlerden, izlemeyenlere önerilir :)

    YanıtlaSil
  4. Dün akşam seyrettim ve çok etkilendim ben de Güray Oğul :)

    YanıtlaSil

{ಠ,ಠ}
|)__)
-”-”-


Dikkat Spama düşen yorumlar denetimden geçerek yayınlanacaktır.

:)

;)

:D

:(

=(

:@

:X

:O

:P

:F

:Y

:A

<3


:T

:H