9 Eylül 2018 Pazar

Eğitim şart 😊












"Ne tuhaf, artık kızmıyorum bile... demek ki tamamen kaybetmişim hislerimi. 

Sabah uyandığımda ağaçların ve kuşların seslerini duymak çok iyi geliyor. Yaşamımın bu evresinde deneyimlediğim ve deneyimleyeceğim şeylere kollarım açık duruyorum. 

Onlar da gelsin beni eğitsin, büyütsün, kabulüm."






{ಠ,ಠ}
|)__) 
-”-”-









not: Fotoğraf Momentos' a aittir.

16 yorum:

  1. Artık bende kendimde bu durumu hissediyorum kızmıyorum bile...Kızgınlık bile sevgiden gelirmiş sanırım duygular dondu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgi, nefret, aşk, kızgınlık, sinsilik, kıskançlık vs gibi tüm duygular yaşam boyu yorgunluk veriyor aslında.. belki böyle "donarak" kendimizi dinlenmeye alıyoruzdur kimbilir sevgili Aslı :)

      Sil
  2. Ben de genelde tatlı bir olgunlukla karşılıyorum herşeyi tıpkı senin gibi😊kollarımızı açıp beklemek en güzeli belki de ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onca zaman tecrübesinden sonra bunun en iyisi olduğuna dair düşüncemizden dolayı kutluyorum bizi 😊😍🤗 evet en güzeli bu...

      Sil
  3. Kanıksamaya başladık belki de çoğu şeyi. Ondan bu tepkisizliğimiz. Ayrıca özlemişim sizin müzikleri:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Gülsüm, ben de seni görmeyi özlemişim.. 😍❤ yürekten sevgiler...

      Sil
  4. Söylediklerin içimi ferahlattı ama çiçekler hakkında konuşmak istiyorum :) Bazıları çiçekleri hep bilir, isimlerini. Onlara gıpta ederim, ben bilemem mesela, ama bahçede veya saksıda görünce severim. Sevmek güzel şey :) Neşeli sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şak diye o latince adları bile söyleyen olunca, resmen dumur oluyorum, şaşırıyorum ama sonra yeni bir şey ögrendim diye seviniyorum. Hele bir de o latince kelimeyi sevmişsem deģme keyfime 😄 çiçeklerin yanısıra ağaç isimlerini bilenler de aynı kategoride bende.
      Çok haklısın, içten pazarlıksız, hesapsız, samimi sevebilmek ne güzel 🍃❤🍃

      Sil
  5. O hissizlik de bir noktada sona eriyor, hissetmeyi özlemiş olmanın etkisiyle hadi bi gayret deyip yeniden kendini yokluyor insan ve ne gariptir ki bir şeyler daha bulabiliyor. En azından bende böyle oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın Kalemderi ne güzel yazmışsın, insan sürekli yenileniyor. Böylelikle farketme mekanizması çalışıyor bence. İlk seferde göremediğimiz, hissedemediğimiz şeyleri yakalayabiliyoruz. Aynı tür olay karşısında bir gün alıngan olurken, bir başka zaman diliminde önemsemiyoruz bile o olayı. :)

      Sil
  6. Merhaba :) nasıl içime işledi yazdıklarınız , küçük şeylerle mutlu olabilmeli insan.. ben de bloğuma beklerim https://yildizyagmuruu.blogspot.com/?m=0 sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Funda, hoşgeldiniz. Hemen bloğunuzu takibe aldım ancak bloğunuz G+ üyesi olduğundan yorum yapamıyorum. Blogda yorum bölümüne bazı düzenlemeler yapılırsa bu mümkün olabiliyor ancak.. Şimdiden belirtmek istedim. Teşekkürler ve sevgiler :)

      Sil
  7. Yıllar insanı tecrübe ile olgunlaştırıyor ve güzelleştiriyor..Hayat denilen olgu oldukça enteresan aslında hayatta kaldığın tek gün gibi ve o günü bulunduğun koşul ve şartlarda iyi değerlendirmek gerekiyor sanırım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, yıllar olgunlaştırıyor ama eğitim hiç bitmiyor. Her yaşta yeni şeyler öğreniyor insan, tabii öğrenmeye açık olanlara. Değerlendirelim, çok doğru :) Sevgiler,

      Sil
  8. Yaslandikca daha mi anlayisli oluyoruz dersin 🤗

    YanıtlaSil

{ಠ,ಠ}
|)__)
-”-”-


Dikkat Spama düşen yorumlar denetimden geçerek yayınlanacaktır.

:)

;)

:D

:(

=(

:@

:X

:O

:P

:F

:Y

:A

<3


:T

:H