6 Şubat 2018 Salı

Cinayet







aşk acısı gif ile ilgili görsel sonucu








Elini kalbine götürdü. Orda soluk soluğa koşan duyguları dizginlemek istercesine, elinin ayasını kuvvetlice bastırdı. Son yarım yılda yaşadıklarını, film şeridi gibi geçirdi aklından. 

Eskiden gürül gürül akan çağlayan, bir kaç damlaya dönüşmüştü uzun zamandır. Ama kimse bilmiyordu daha öncesini. Herkes, gözünü sadece son yaşananlara dikmişti ve didikliyorlardı onların hayatını. Herkesin gözü önünde bir katliam gerçekleşiyordu ama yine de umursamadan, her gün ellerinde çeşitli cinayet aletiyle darbeleri arka arkaya indiriyorlardı. 

İki insan arasında yaşanan ilişkinin ameliyatını üstlenen kocaman bir toplum karşısında çaresizdi. Sessizliğe bıraktı kendini. 

Bugüne kadar yaşadığı herşeyi sahiplenmişti. Etrafta ahkam kesenler, onu dostlarına sorsalardı biraz, en azından taraflı bilgiyle harladıkları ateşe, bu kadar kolay atmazlardı. O kadar cılız kaldı ki o dostların cümleleri, zaten kimsenin duymaya niyeti de yoktu.

Bir tören yapmıştı, onu bu yaşında duygu kaynağının başına getirip, elleriyle içiren kadına bir tören. Gözü bir şey görmedi. Eros feci halde saplamıştı oku gözünden kalbine. Diğer kadını gönderirken yaşanılanlar, dünyanın her yerinde, her an yaşanmakta olan şeylerdi. Bir şeyler yaşanıp tüketiliyordu. Nasıl olduğunu ise ancak başroldekiler biliyordu. Fakat hesaplamadığı bir şey oldu. 

Güçsüz bırakıldığı düşünülen diğer taraf aniden ölümün darbesiyle güçlendi. Bu güç, onu yitirenin kalbine yumruk gibi indi. Eros' un oku bile ezildi bu yumruk karşısında.   Hayatında uzun süre başrolde olmuş ve bir daha hiç göremeyeceği, onun ağzından bağışlayıcı sözleri duyamayacağı sona gelinmişti. 

Hiç bir şey, canını bundan daha fazla acıtamazdı. Boğazında kekremsi bir tad, yüzünde hiç gitmeyecek kederli pişmanlık ifadesi yerini almıştı bile. Dünyadaki bütün duygular onun bedeninde kavga ediyorlardı şimdi.






{ಠ,ಠ}
|)__) 
-”-”-




not: gif buradan alıntıdır.




12 yorum:

  1. Gün beni erkenden içine kattı bugün nedense arkadaşım, öyle gerekliydi ona göre herhalde... Getireceklerini masumca beklerken ve bana yapılan bir mim davetini, yine birilerini mimlemek üzere linkler arasında dolaşırken, bu derin yazınla bana "günaydın" dedin. Günaydın arkadaşım.
    "İki insan arasında yaşanan ilişkinin ameliyatını üstlenen kocaman bir toplum karşısında çaresizdi." Bu cümlen beni çok etkiledi. Hep o ameliyatlarda bazen yanlış müdahalelerle ölüp, bazen yaralanmadık mı?
    Çok güzeldi, umarım seridir. Eğer öyleyse bekleyeceğim.

    Bulutlarını nispeten de olsa dağıtıp, güneşin saracağı, içini bir nebze de olsa ferahlatacağı bir gün dilerim sana canım. Zira o ne kadar yaksa da bizi, en azından sadık dünyaya ve bizlere. Düzenle aydınlatıyor bizi hâlâ pek yargılamadan ve ancak mevsimlere göre değişen saatler arasında.
    Sevgiyle kucaklıyorum seni canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günaydın sevgili Ece, o mimi merakla bekliyordum senden :) hemen gelip bakacağım.
      Yok bu bir seri değil, 2011 de Ali Taran ile ölen eşi Selam Ann Desmond için yazdığım bir yazı dizisinden Ali Taran' a yazdığım yazı idi bu... sonraki yayında ölen eşi için yazdığımı yayınlayacağım. Magazinde delik deşik edilmişti onların hayatı ve ilişkileri.. tarafsız bir açıdan yazabilir miyim diye düşünerek yazdığım bir yazı bu. Beğendiysen ne mutlu bana :)

      Desteğin bana kuvvet, sağol arkadaşım :)

      Sil
  2. tam böyle heyecanlı heyecanlı okurken bitti :s alıntı olan yere bakcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Magazinde didik didik edilmiş hayatlarını yazdım iki kişinin.. diğeri sonra gelecek ama sürekli bir yazı dizisi değil maalesef :)
      Kullandığım görsel ne hoş değil mi? ;)

      Sil
  3. amaniin ağır bir duruuum :)

    YanıtlaSil
  4. "Dünyadaki bütün duygular bedeninde kavga ediyordu" bayıldım bu cümleye bazen tam da bu durumda oluyoruz ve nasıl ifade edeceğini bilemez ya insan çok güzel bir anlatım olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mutlu oldum... çok teşekkürler değerli yorumunuza :)

      Sil
    2. Ne acı!

      Ölümün farazi olduğunu düşünsek bile, sevmeyi bıraktığında kalbinde öldürmüş oluyorsun diyor ya Zeze. Yapılanlar, yaşanılanlardan kim bilir nice fedakârlıklardan sonra kimse kimseyi kırmasa keşke...

      Sil
    3. Haklısınız, insanın içi ölümün dondurucu soğuğu kadar hissizleşebiliyor... empati bizi kurtarabilir.. yapabilene.
      Sevgiler benden size.

      Sil

{ಠ,ಠ}
|)__)
-”-”-


Dikkat Spama düşen yorumlar denetimden geçerek yayınlanacaktır.

:)

;)

:D

:(

=(

:@

:X

:O

:P

:F

:Y

:A

<3


:T

:H