22 Şubat 2018 Perşembe

BLOG MOMENT💗S








Bundan 10 sene önce başladı MOMENTOS macerası. Aslında öncesi de var ama blogspot' u başlangıç referansı olarak kabul ediyorum.

Yazmak, çoğu kişide olduğu gibi, benim için de vazgeçilmez bir olgu. Bazı kişiler her ne kadar "Yazmak zaten zirve olmadıktan sonra bomboştur." dese de, yazmanın herhangi bir zirveyle ölçülecek bir şey olmadığı inancını koruyorum. 

Yazmasaydım delirir miydim iddiasında değilim elbet ancak hamurumun yazma eylemi ile mutlaka bir ilintisi var orası kesin. Bir çırpıda söylediğimiz 10 senede, ne kadar çok şey oldu, ne kadar çok sevindik, üzüldük, heyecanlandık, korktuk, sinirlendik, hüzünlendik.
Ama biraradaydık. Bir yayın olduğunda birlikte ses verdik, sesler bazen görüntüye dönüştü, sevgi olup çoğaldı aramızda. 

Daha çok uzun yıllar klavyemi kendimce kullanıp, yayında olmayı amaçlıyorum.
Bunca zamandır yorumlarıyla, sevgileriyle takipte olan bloggerlara, dostlara teşekkürlerimle. 💝











{ಠ,ಠ}
|)__) 
-”-”-




not: gif buradan alıntıdır.




71 yorum:

  1. 10 yıl ne kadar değerli bir zaman, doğan büyüyüp sana arkadaş oluyor ya da gençlikten orta yaşa adım atılıyor bu zamanda. Nice 10 yıllar olsun, biriktirdiğiniz ve kazanım hanesine yazıldığınız.
    Sevgimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden nasıl da uzun bir zaman.. cümle içinde yazılıp okunduğunda çok kısaymış gibi algı yaratıyor oysa. Amin diyorum duanıza ve ekliyorum hep birlikte, birbirimizi daha iyi anlayıp, daha ileriye taşıyarak inşallah. :) Yürekten sevgiler gönderiyorum, teşekkürlerimle...

      Sil
  2. Sen hep yaz Monentos, hep yaz.., yazarak kendini en güzel şekilde ifade ederken bizi de pozitif enerjinle dolduruyorsun, en zor durumlarda bile bir güzel yan buluyorsun.. ve her olumsuzlukta senin bakışınla ışıklanıyoruz, gelişiyoruz..ve bu dersimizdi diyoruz asla umutsuzlanmıyoruz. Sen hep yaz Momentos kendin için, bizim için..., nice nice 10 yıllara birlikte Sevinç’le, umutla, sevgiyle birlikte... İyi ki varsın❤️��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel bir yorum sevgili Nuraycığım.. eğer sms göndermeseydin "adsız" olarak seslenecektim :)) Sanırım kalbin iyiliklere ve güzelliklere açık olmasıyla alakalı bu yazdığın, tek başına mesulü ben değilimdir, herşey karşılıklı <3 çok teşekkür ederim değerli yorumuna. Sevgiler,

      Sil
  3. Siz bloga başlarken ben lisenin başlarındaymışım :) Başkaları da düşüncelerinizi okuyup ortak olunca bence öyle daha güzel oluyor. Yazmak zirveli zirvesiz çok güzel bir nimet.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel seninle beraber büyümüş benim bloğumda sevgili Mustafa :) Ne güzel söylemişsin, zirveli zirvesiz yazmak cidden büyük nimet. Tekrarlamak iyi geldi. Teşekkürler değerli yorumuna.

      Sil
  4. Canım Momentos! İyi ki varsınız, sizi tanımış olmak benim için büyük mutluluk..
    Daha nice 10 yıllar olsun, güzel yazılarınız ve siz hep bizimle kalın. Sevgiyle kucaklıyorum.. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim sevgili Şef' im :) Ne güzel söylemişsin, inan kalp kalbe karşı. Hep birlikte olalım, bizler yaşlanalım, sizler orta yaşa gelin, yazdıklarımız birbirimize ışık olsun, sevgi olsun inşallah.. :) Ben de sıcacık kucaklıyorum seni <3

      Sil
  5. Nice on yıllarınız olsun buralarda. Ve bizlerde okuyalım yazdıklarınızı.İyi ki sizi tanımışım. Kaleminiz daim olsun.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalp-kalbe, blog-bloğa, satır-satıra hep yanyana olalım.. Güzel dileklerinize amin diyorum, ben de iyi ki tanımışım sizi :) Kalpten sevgiler gönderiyorum.

      Sil
  6. Ne güzel ne güzel... Böyle yılları devirmiş blogların ben de her zaman özel bir yeri oluyor, ayrı seviyorum 😊 İyi ki tanışmışım senle, daha çok şarkı film paylaşalım, yorumlaşalım, yazalım. Nice nice yıllara ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet daha çok şarkı, film ve yorum.. herşeyi biriktirelim, ben memnunum :) İyi ki tanımışım seni Öneri Makinesi <3 Teşekkürler o yıllara hep birlikte inşallah :)

      Sil
  7. Happy and always together❤
    Blog kalbin bir köşesidir,bilene🍃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daima 💜
      Bu sözünü ödünç alıp kullanacağım gerekli yerlerde, bilgin olsun :) Blog kalbin bir köşesidir, bilene. 👏
      Çok teşekkür ederim yorumun için.. Yürekten sevgiler,

      Sil
  8. okumak paylaşımın pasif, yazmak ise aktif biçimi.. her ikiside tutku başlığı altında bir, denk..

    blog candır, kullanmayı bilen için savunma veya saldırı mekanizması, uygun ellerde gönül fethetme mekanizması, erişim, hitap mekanizması. elinize yüreğinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız bu tutku olmasa, bu kadar uzun sürecek bir şey olmazdı. Blog bir sırdaş, bazen kalabalık bir sevgi ordusu :) Hoşgeldiniz. Yorumunuzla can verdiniz. Teşekkürler,

      Sil
  9. Merhaba. Pinterestten yorumunuzu okudum ve bloğunuza geldim. Benimkine yorum yapamamanıza üzüldüm. Bazı kişilerden de aldım bu konda mesaj ama nasıl düzeltilir bilemiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) size ulaşabildiğim için çok sevindim. Blogta mail adresiniz de yoktu ama buldum sonunda. Bir blogger arkadaşımız ona çözüm bulmuştu, hemen sorup danışacağım ve size mutlaka bildireceğim.. Çok teşekkür ederim. Sevgiler,

      Sil
    2. Saadet hanım tekrar merhabalar.. Blogger arkadaşım, hem blogger hem de Google plus yorum sistemini bir arada kullanabileceğimiz kodları yayınladı, görmek için tıklayın :)

      Sil
  10. Nice 10 yıllara momentos, sen hep yaz biz de okuyalım
    lütfen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimiz birbirimize bulanmış haldeyiz, biraz ben, biraz sen, biraz diğeri ve öteki... Ben yazacağım sağsalim oldukça.. ve herkesi de okuyacağım. Özledim ve Ege' den taze çiçek kokuları gönderiyorum :)

      Sil
  11. On yıl kısmını görünce vay be dedim 😊 daha nice güzel on yıllar olsun insAllah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle çabuk geçiyor ki sevgili Aslı, anlayamıyor bile insan.. bazen boş geçtiği günler de oldu, el kaleme gidemedi, iç almadı yazmayı... ama anladım ki sonradan biriktirmiş. Hepimizin biriken duygularını gerek yazı, gerek fotoğraf veya elişiyle aktarması dileğimle, sana da uzun yıllar diliyorum. Teşekkür ve sevgilerimle :)

      Sil
  12. Zirve nedir ki? En üst nokta mı? En kaliteli ya da en çok okunan veya yorum yazılan yazı mı? Mesela blog için düşünelim; kimsenin okumadığı ama yazarken rahatladığımız yazılar olmuyor mu? İşte bu mesele o "hamurunda olmak" konusuyla ilgili. Bende bir şeyi uzun zaman sürdürme durumu pek olmuyor, ama belki 10 sene sonra hâlâ "Mutlu Anlar Koleksiyoncusu"nu yazmaya devam ederim... Tebrik ederim! Neşeli sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazdığınız yoruma -üstüne basarak- çok teşekkür ederim <3
      Zirveyi kendimce cevaplayacak olursam, yapmak istediğim şeyleri yapabilme ve durum içinde stabil kalabilme durumu bana göre. 10 senede bu kadar takipçi sayısını, google' da, alexa' da bilmem kaçıncı sırada olmayı hiç önemsemedim. Önemseseydim yapılacak bazı taktikli davranışlar vardı (halen bazı blogger arkadaşların deneyip, tecrübe edip bize sunduğu) onlara başvururdum. Ben; Turgut Uyar' ın dediği gibi, "Sizin alınız al inandım, sizin morunuz mor inandım. Ben tam dünyaya göre, Ben tam kendime göre. Benim dengemi bozmayınız" diyorum :)
      Yaşam elverdiğince sizi de diğer blogger arkadaşlar gibi izlemek isterim. Bence siz de devam edersiniz, yazacak çok şey var daha, ne dersiniz. Neşeli ve kalpten sevgiler gönderiyorum. :)

      Sil
  13. "Ben ve benim çellom..." Bugün ilk defa bu parça eşliğinde okudum paylaşımını canım. Zira "aşmam gerek..." dedim. Çellonun sesi ise çok ciddiydi :) Gözlerime "durun!" dedim, "buğulanmayın...". Kulaklarımdan duygularıma giden yolu kestim. "Bakın ne güzel müzik, tıpkı bir zamanlar dinlemeye ihtiyaç duyduklarınızdan" dedim. Duygularım ise dingindi Allah'tan, sorun çıkarmadılar :) ve beste nefisti... Tanıdık üstelik tarz tam bana göreydi, muhakkak ki diğerleri de öyleydi, müstesna zevkin olduğunu zaten biliyordum arkadaşım.
    Yazmak hiçbir zaman görev değildir, okul sıralarındaki hariç. Yazmak bir ihtiyaçtır bazıları için, tutkudur. Bloğumda öyle bir paylaşımım var; dışarı salayım bari belki okunur, okunmasa benden yana beis olmaz, hem de hava aldırmış olurum :) "Yazma Tutkusu" adı.
    Bloglarımız, kıymet biçilemeyecek arşivlerimiz, seneleri deviriyorsa hem de ve bir de ticari kaygısı yoksa yazarın, başlı başına değerler bütünüdür. Kişisel Blog, tarzı olan, özgür ve nevi şahsına münhasır kişinin; düşüncelerini ve yorumlarını kayda aldığı, bitmeyen sayfalarının tamamlamaya niyet edilmiş son hâlidir. Devrinin tarihine eşlik eden ve sanal âlemde de olsa, şahsi alanıdır. Başlı başına bir karakterdir velhasıl...

    Arkadaşım, ilk rastladığım günden beri yazdıklarını büyük hazla okurum. On seneyi devirmiş, kıdemli bir yazar olarak seni kutluyor ve daha nice on seneler yazmanı diliyorum.
    Sevgiyle kucaklıyorum canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu senin için harika bir aşama Ececiğim :) Çok sevindim müziklenmene.
      Ne güzel söylemişsin "hava aldırmış olurum" diyerek cümlelere. Aynen yazdığın gibi durum, ticari bir kaygı yok, kaç kez tıklandı derdi yok.. biz bizeyiz, hatta cümle cümleye, satır satırayız şuracıkta. :)

      Teşekkür ederim değerli sözlerine, hep birlikte uzun zaman yazma ve okuma dileğiyle, sevgilerden kocaman bir demet gönderiyorum. :)

      Sil
  14. İlk başlarda belki insanın bir isteği oluyor zirve anlamında ama zaman geçtikçe yazma bir tür sağaltım vazifesi görüyor galiba boş veriyor insan zirveye falan. Güzel bir özet sizin yazınız "yama" eylemi için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En iyi siz anlarsınız yazma eyleminin nasıl bir tutku olduğunu Halil bey :) Çağlayanlar gibi oluyoruz bazen, bazen de suskun bir bülbül. Ama bizi ateşleyecek olan şey zirve, tıklanma, daha çok görülme gibi rakamlara indirgenemez. Çok teşekkür ederim yorum için. Nice zamanlara hep birlikte inşallah. Saygılar,

      Sil
  15. Ne kadar güzel,daha nice 10 yıllara 😊 Acaba ben de o kadar yılı görürmüyüm? Sağlık olursa tabi çok isterim 😊 Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elbette Saadet hanım, daha ne günler göreceğiz :) Siz böyle sağlıklı yürüyüşler yaptıkça bence bizden de uzun yaşarsınız... tebrik ediyorum valla. Bu arada deryadadamla bloğunda g+ ve B yorumlarını nasıl iki ayrı şekilde kullanabildğini sormuştunuz. Blog Tecrübem şu anda onunla ilgili bir yazı hazırlıyor, sanırım 1 saate kadar hazır olur. Mutlaka bakın :) Benden ve Egeden sevgiler size..

      Sil
  16. Çok güzel. Yazmanin eylemliliği burada, dönüp dolaşıp yine de yaziyor olmak.Blog dunyasini da samimi bir "okur" cevresiyle buluşma ihtimalini hep taşiyor olmasi.Nice yillara.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru dediniz, dönüp dolaşıp yine de, ille de yazıyor olmak çok güzel. Sahiciliğe karşın, "samimi okur" tümcesi aslında bizlerin istediğini özetliyor. Uzun yıllar hep birarada olmak dileğiyle teşekkürler, sevgiler

      Sil
  17. Zirve konusu da ne kadar göreceli aslında. İnsan kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle devam etmeli. Belki de bir beklenti olmadan. Yazmak eylemi duyguları, olguları ve hayatı aslında tek değil hep birlikte aynı anda yaşıyoruz deme biçimi gibi. Nice 10 senelerinize, umarım benim de sizin kadar umudum ve heyecanım sürer senelerimi verebilirim bir şekilde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamen kişisel başlayan ama sonrasında açılımı olan bir olgu, haklısınız. Ben sizde o heyecanı görüyorum desem :) Nice senelere hep birlikte, Sevgiler,

      Sil
  18. İstikrarlı bir şeklide yazmak,bunca sene boyunca üretmek...Ne güzel.
    Blog aleminde ne güzel dostlar ediniyoruz.Nice senelere...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Cam Güzeli :) Hep birlikte nice senelere inşallah..

      Sil
  19. 10 yıl, dile kolay... Sizi tanımış olmak benim için de büyük mutluluk. İnşallah daha nice güzel yıllar yazmaya ve paylaşmaya devam edersiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Blog Tecrübem, sıkıştığımda tek başvurduğum blog :) Yardımların, inceliğin için teşekkür ederim, inşallah hep birlikte uzun yıllar paylaşımda bulunalım. Sevgiler,

      Sil
  20. Uzun bir aradan sonra merhaba. Momentos'un 10 yıllık bir yolculuğu her zamanki gibi sade, duru bir dille özetleyen öyküsünü duygulanarak okudum. Blog dünyasında tanıdığım, sanal ortamda bile olsa kendime çok yakın bulduğum insanlardan biri.
    Duygulu, ince, naif... Daha ne çok özellik sayabilirim.

    Düşündüm de benim de küçük aralarla 8 yıl olmuş. İlk zamanlar her gün yazardım. Bu aralarda haftada bir amaçlamıştım ama onda bile aksamalar oluyor.İlk yıl kurallara yanıt vermemişim. Kuralları bilmiyordum ki. Hala teknik konularda kendimi çok yetersiz hissediyorum.Hata yapma korkusu başarma isteğime galip geliyor. Ne güzel, ne içten bir kitap değerlendirmeniz vardı, onu maalesef değerlendirmeler dosyasına alamadım. Ama bir yakınımdan söz aldım, uygulayacağız.
    Yazmak benim için de bir tutku, bir dürtü, içgüdüsel bir şey.
    Üye sayısı benim için de çok önemli değil. Ama okunsun, paylaşılsın isterim tabii. Bu arada sağlık açısından bazı sorunlar yaşadık. Blogda istediğim sıklıkta yazamadım.
    Face Book hesabım yok. Birkaç aydır İnstagramdayım. Fotoğrafla yazıyı, şiiri bütünleştirmeyi seviyorum.
    Blogda olamayınca yorumlarını dört gözle beklediğim bazı değerli arkadaşlarımı da bulamaz oldum. Ne kötü, sanal ortamda ancak bulamaz diyebiliyorum. Göremez diyemedim.
    Upuzun bir yorum oldu. Daha da uzayabilirdi, yormak istemedim.
    On yıl, bir 10 yas çocuğunun ön ergenlik dönemine geçişi gibi.
    Zor yıllardır o yıllar. Oysa MOMENTOS artık kendini aşmış, bilinçli, kararlı bir "yetişkin" gibi...
    Nice on yıllara aynı güzellikte.
    Bir ara tekrar uğrayıp kaçırdığım o çok değerli yazıları okuyacağım.
    Sevgiyle-dostça...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz Makbule Hocam,
      Yazdıklarınız karşısında çok duygulandım, bir insanın kendini ifade ederken gösterdiği çabalar, karşı taraftan algılandığı ve içselleştirildiği zaman müthiş bir duygu çıkıyor ortaya. Şu an, tam o duygunun içindeyim.
      İlk yazmaya başladığımızda daha coşkuluyduk kabul ediyorum, şimdi haftada bir de yazsanız kabulüm hocam. Siz, ben, diğeri, öteki hep yazalım.
      Facebook, twitter, instagram anlık şeyler gibi geliyor nedense... O yüzden pek sevemedim o mecraları. İyisi mi siz blogda da bir foto, bir şiir koysanız bile yeter, anlatmak istediğinizi eminim aktarır yayınlarınız.
      Zarif, incelikli sözleriniz için çok teşekkür ederim, Nice zamanlara hep birlikte inşallah :) Sevgiler gönderiyorum size...

      Sil
  21. hımm on kere maşallah. daha işallah en az bir on sene daha oluruz burda yaa. demek kii sen de bizim handan gibi çok eskilerdensin artık. böyle on yılı geçen galiba birkaç kişi daha var hala aktif olan mentos :) naneli pek severim deee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nazar boncuğu da isterim o zaman deeptone :) İnşallah nice zamanlara burda hep birlikte olalım.
      (bir çekiliş olursa mentos göndericem sana, söz) :)

      Sil
  22. Blog aleminin efsanesi olmuş resmen :) Bende sizi kendi yemek siteme beklerim. Ziyaret edip bir yorum yazarsanız çok mutlu edersiniz beni :)

    Elmalı kurabiye - http://yemek-ye.net/tarifler/elmali-kurabiye/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz, teşekkür ederim. Şu an cepten yazıyorum, bilgisayara geçtiğim an ziyaret edeceğim. Sevgiler 😊

      Sil
  23. Ooo maşallah daha nice on yıllara o zaman... Sizi yeni tanıyanlar olarak ben azından bir on yıl daha isteriz. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep birlikte olmaya söz verirseniz ben 10 değil 20 yıl daha yazarım :) Çok teşekkürler değerli yorumuna.

      Sil
  24. 10 yıl.. dile kolay.. Siz blog yazmaya başladığınızda ben üçüncü sınıfa gidiyormuşum bugün ise üniversiteye giden genç bir birey oldum. 10 yıl önce oyuncaklar hakkında konuşacağınız bir kızla bugün oturup her konudan sohbet edebilirsiniz... Zaman gerçekten çok çabuk geçiyor..
    Nice 10 yıllarınız olsun sevgili Momentos ^-^
    Sevgiyle kalın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ne güzel, o zamanın çocukları-gençleri şimdi yetişkin birer birey. Blog dünyasının katman katman bir aile gibi oluşuna örnek cidden. Çok teşekkürler sevgili Kamer.. inşallah gelecekte paylaşımlarımızla çoğalalım. Sevgiler,

      Sil
  25. Ne kadar samimi bir yazı olmuş böyle.. Bence de yazmanın zirveyle hiçbir ilgisi yok. Yazmak çok güzel bir terapi ve paylaşıp büyütmek, yeri geldiğinde çözümlemek için fikir alışverişinde bulunmak eşsiz bir duygu.. Ben çok çok yeniyim ama blog dünyasını blog ailesini çok sevdim. Sıcak kanlı, iyi niyetli, yardımsever insanların hala bir yerlerde var olduğunu bilmek bana umut verdi. Çok güzel bir paylaşım olmuş. Kaleminize sağlık.. Nice güzel yıllarınız olsun. Sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her ne kadar arada kötü niyetliler olsa da biz onları yok sayıyoruz. Cümleler, terazide anlaşma kefesinde duruyorsa zaten yol açık demektir. Yenisiniz belki ama bloğunuzla yaptıklarınız, size hep güzel kapılar açacaktır eminim :)
      İnşallah nice uzun yıllar güzel fısıltılarınızla bir arada oluruz. Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Yürekten sevgiler,

      Sil
  26. Vay canına, tam 10 yıl, dile kolay. Tebrik ederim ve bu yazma sevginiz için de sizi tebrik ederim, Sezer Hanım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Fericiğim :) Nice yıllara hep birlikte. Sevgiler,

      Sil
  27. Her gün pek çok blogun başka mecralara uçup gittiği bir dönemde 10 yıldır yazmak, üretmek ne kadar değerli!

    Umarım daha uzun yıllar hep birlikte buralarda oluruz. Keyifle ve eğlenerek...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun yıllar güzel paylaşımlarda bulunmak üzere... Teşekkür ederim güzel cümlelerine :) Sevgiler,

      Sil
  28. 10 yıl ne kadar güzel,bol yazılı uzun yıllar dilerim sana bizde zevkle okuyalım....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Hep beraber inşallah...

      Sil
  29. Biraz geç gördüm yazıyı ama daha nice yıllar demeden geçmek istemedim. Yazdıkça yazacağınız güzel günler diiyorum :)
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazdıkça çoğalalım.. her birimizde ayrı güzellikler mevcut :) Teşekkür ederim.. sevgiler İzmir' den.

      Sil
  30. Nice 10 yıllara sevgi ile:):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler... Hep birlikte. Sevgiler gönderiyorum. :)

      Sil
  31. Daha nice nice 10 yıllara canım:)) Hep keyif içinde yazman dileğimle:)
    Bu arada ben seni yine mimledim ama:) Eğer yapmak istersen seve seve okurum.Sevgiler çok:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin :) çok teşekkür ederim sevgili Düş Tasarımcısı :)

      Elbette yaparım, hemen bakayım sayfana, sağol.. Sevgiler benden.

      Sil
  32. sezercim, bloğunu yarıladım, çok beğendim. neşeni, iyimserliğini bana reelde yansıtmıştın ama yazılarında romantik yanı da gördüm. bence bloğun hem sana hem bize terapi. yazı yeteneği herkese nasip olmaz. çok kitap okuduğum halde ben de yok mesela. seni takibe aldım. kalp ❤️kalp

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel Şenaycığım, çok sağol okuduğun incelediğin için. :) Bana terapi olduğu kesin bilgiydi de, sizlere de öyle oluyorsa ne ala.. kendimi harika hissettim birden :) Teşekkür ederim canım güzel yorumun ve değerlendirmen için. Kocaman bir kalp gönderiyorum sana. ❤️

      Sil
  33. 10yil az buz zaman degil. Insan sevdigi bir seyi yapinca zaman su gibi akip gidiyor. Daha nice yillara iletisim icinde olmak istediklerimdensin. Bir gönül birligi oluyor insanlarda zaman icinde . Sevgiler ve uzun blog yillari dilerim 😍😍😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden ilk başladığım zamanı hatırlıyorum da, çok yakın bir tarihteymiş gibi... :) su gibi akmış gitmiş. Umarım çok uzun yıllar birarada, bilgilerimizden yararlanırız. Çok teşekkür ederim sevgili Derya... güzellikler diliyorum. <3

      Sil
  34. Blogunuzu şimdi gördüm gördüğüme de memnun oldum artık takipteyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz :) Ben de sizi gördüğüme memnun oldum. Çok teşekkürler. Sayfanızı ziyaret ediyorum hemen.. Sevgiler İzmir' den...

      Sil

{ಠ,ಠ}
|)__)
-”-”-


Dikkat Spama düşen yorumlar denetimden geçerek yayınlanacaktır.

:)

;)

:D

:(

=(

:@

:X

:O

:P

:F

:Y

:A

<3


:T

:H