8 Ekim 2011 Cumartesi

diren/me














Şüphesiz hayat yine bir şeyler sunacaktı ona, her zaman olduğu gibi. Ama bu sefer iyi bir şeyler olacaktı, hissediyordu. Günlerdir kafasının içinde bir ipin iki farklı ucundan minik fareler, çekiştirip duruyorlardı düşüncelerini. Sırf bu yüzden dudağının kenarında hemen uçuk çıkmıştı. Korkuyordu, korkusu dışarı vurmuştu. Yine de bu iyi bir şeydi. Yani bir şeylerin dışarı vurması, ya içinde birikse, dağ gibi olsa ve bir gün ansızın belirsiz bir yerde patlasa bomba daha kötü olurdu, bunu biliyordu. 

Bir kapı açıldığında, hatta o kapı açılmadan önce hissettiklerine bakıyordu hep. Hangisi beni seçecek, hangisi huzurlu diye. Elbet minik esintiyle başlayan rüzgar onu bir yere savuracak ve bundan sonra kaderinin devam edeceği alana yavaşça bırakacaktı.

Tek yapması gereken direnmemekti. Bunca zaman boyunca öğrendiği şey buydu.





{ಠ,ಠ}
|)__) 
-”-”-



(Kullanılan görsel google' dan alıntıdır.)


6 yorum:

  1. Bir gerçeğin kucağına düşercesine bir teslimiyet mi bu acaba?

    YanıtlaSil
  2. Değil Profösör... daha çok deneyimsel tarzın sonucundaki teslimiyet, sakinlik, debelenmeme.

    YanıtlaSil
  3. Sendeki tam bir olgunluk hali Momentos. Yılların deneyimi. İstediğin kadar debelen, şöyle olsun böyle olsun diye uğraş dur. Hayat öyle bir kendi mecrasında akıp gidiyor ki bizleri önüne katıp götürüveriyor. Biz sadece iyilikler, güzellikler olsun dileyelim. İyi insanlar, düzgün insanlarla karşılaşmayı hayal edelim.
    Ya tutarsa yani, o hesap:)

    YanıtlaSil
  4. Evrene mesajı iyi göndermek bir nevi... :) haklısın HayalKahvem. Bundan öte yapılacak bir şey yoktur.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Momentos, hayat bana tecrübe ettirerek yeri geldiğinde başıma vurarak göstermiştir ki direndiğin noktada görmen gerekeni göremiyorsun ve aynı olayı farklı maskelerle defalarca yaşıyorsun. Oysa kabulleniş ve tam bir teslim oluş sonrasında yaşananın sana anlatmak istediği gün gibi aşikar çıkıyor karşına ve bu durumdan özgürleşip savrulmak yerine rüzgarına kendin yön verebiliyorsun.

    YanıtlaSil
  6. Herkesin bir öğreti etrafında mutlaka 3-5 tur atması gerekiyor. Sakin olmayı becerebilme erdemine ulaşanlara selam olsun diyorum Giz :)

    YanıtlaSil

{ಠ,ಠ}
|)__)
-”-”-


Dikkat Spama düşen yorumlar denetimden geçerek yayınlanacaktır.

:)

;)

:D

:(

=(

:@

:X

:O

:P

:F

:Y

:A

<3


:T

:H