31 Ağustos 2016 Çarşamba

Boom-dee-a-da





Bir sürü ıvır zıvır yazdım sildim, yazdım sildim.. Bu yaz epey köreldim yine yazı açısından. Ama bazen "bir şey" insanı uykusundan uyandırır, canlandırır, enerji katar ya.. bazen bir gülümseme, bir çiçek, enfes hazırlanmış bir masa, kızartma kokuları, en sevilen renkte tişört... işte bu şarkı da beni uyandırdı sanki... satırlarında hopladım, gezindim, güldüm rahatladım..

İyisi mi gevezelik bitsin şimdilik.. ama sadece şimdilik :)



{ಠ,ಠ}
|)__) 
-”-”-








10 yorum:

  1. Boom-dee-a-da
    Boom-dee-a-da
    Boom-dee-a-da
    BOOM:)

    YanıtlaSil
  2. Nasıl ama şarkı HayalKahvem? insanın sürekli boom bee ada diyesi geliyor :D

    YanıtlaSil
  3. Canım Dilekciğim :)))) Kalp kalbe karşı valla <3

    YanıtlaSil
  4. Bende yaz sil yaz sil Bazende tıkanıyorum çoğu zamanda kaçasım geliyor sanırım nezle gibi hepimize uğruyor :) Sanırım :)

    YanıtlaSil
  5. Attım ama sanırım gelmedi yazım....

    YanıtlaSil
  6. Hoşgeldiniz Mayıs Yağmuru.. içimi rahatlattınız sadece benim üstüme çöreklendi sanıyordum bu duygu, epey tembelleştim çünkü.. 😊🤗 teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. Anca bilgisayara bakabildim o yüzden gecikti Mayıs Yağmuru 😊

    YanıtlaSil
  8. Pardon benim acele etmemden sebep :) Bunları çok anlamıyorum yani bu yorum panel kısmını Ondan hep şaşırıyorum Kutu çıkıyor Robot değilim kısmı Bocalıyorum öyle öyle inanın bende Çok daraldığım zamanlar oluyor :)) Merak etmeyin blog konusunda Hoşbulduk :)

    YanıtlaSil
  9. Blog yorum kısmına robot reklam girişleri oluyordu, bazen oldukça gereksiz ve cinsel içerikli olanlara kapıyı açık bırakmamak için sistem böyle bir güvenlik kapısı oluşturmuş.. iyi de oldu cidden.. :) tekrar teşekkürler ziyaretiniz için. Sayfanızı takibe alıyorum, iyi yayınlar :)

    YanıtlaSil

{ಠ,ಠ}
|)__)
-”-”-


Dikkat Spama düşen yorumlar denetimden geçerek yayınlanacaktır.

:)

;)

:D

:(

=(

:@

:X

:O

:P

:F

:Y

:A

<3


:T

:H