23 Mayıs 2011 Pazartesi

ƸӜƷ kelebek






ƸӜƷ




Taksi, içindekilerin derin sessizliği ile yol alıyordu. Arka koltukta yanyana oturmuş bir kadın ve bir adam ileri doğru kenetlenmiş bakışlarıyla hiç konuşmadan, kendi içlerine doğru yolculuk ediyorlardı. Adam bakışlarını hiç çevirmeden, elini koltukta sürüyerek kadının elini bulmak üzere hareket etti. Kadının eli, siyah el çantasının üzerindeydi. Elini adama bırakınca, çantanın üstündeki demirden kelebek motifi parlayarak ortaya çıktı. "Artık ben yanındayken sana kimse bir şey yapamaz" dedi adam. Kadın inanmak isteyen bir ifadeyle sustu. Gözlerini ilerde kilitlendiği noktadan ayırmadan sadece sustu.

Taksi evin önünde durdu, indiler. Kadının elindeki siyah çantanın aksesuarı demirden kelebek, kanatlarını olanca gücüyle çırpıp, uçuverdi aniden. Gecenin karanlığında kayboldu. 

Kimse farketmedi, bir kelebek özgürlüğünü elde etmişti.







{ಠ,ಠ}
|)__) 
-”-”-

10 yorum:

  1. Süperrrrr !... Pııırrrrrrrrr !...

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Momentos, çok hoş bir kısa öykü. Yüreğine kelebekler konsun e mi:)

    YanıtlaSil
  3. HayalKahvem teşekkürler :)) konsun valla.. kısadır ömrü ama severim yarattıkları şöleni :))

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Momentos, insan ömrünün daha mı uzun olduğunu düşünüyorsun:)Nerdeee?Öyle olsa şarkımız olur muydu böyle? "Ömür çiçek kadar narin, bir gün kadar kısaaaa... Ağlama değmez hayaaaat, bu göz yaşlarınaaa!" Heyyy! Sen ne güzel söylersin şimdi bu şarkıyı.. Keşke şimdi yanında olsaydım. Momentos, açık havada Ajda konserine gidelim mi senle:)) Bağıra bağıra şarkı söyleriz. Ben bu bed sesimle... Sen ise o yumuşacık nefesinle...
    "Arkanı dön ve çık.. İstenmiyorsun artık... Bir zamanlar sende bana acımadın.. Yıkılmadım. Ayaktayım." deriz misal.. Heyyy! Hayali bile güzel:))

    YanıtlaSil
  5. Hıımm... faka bastırdın HayalKahvem.. doğru böyle bir şarkı var, ayrıca bugün varsak bir de bakmışın yarın poofff diye yok olmuşuz.. en iyisi gel konsere gidelim biz :))) varım vallahi, gidelim.. hiç merak etme sen, "konserin bir hafta öncesinden her tür sese ayar verilir" diye bir de reklam yapayım barii :)))))

    YanıtlaSil
  6. Iyi bir baslangic

    YanıtlaSil
  7. Yorumunuz için teşekkürler Adsız.

    YanıtlaSil
  8. Sanırım Met-Üst'ün bir lafıydı : "Tırtılın kaderi kelebek olmak ve güzel ölmektir"
    :)

    YanıtlaSil
  9. "O halde kelebek olmaya adayım" dedi biri... :))

    hoşgeldin Tomrukcan.. ama ben de (biraz önce) hoşgeldim İstanbul' a :))

    YanıtlaSil

{ಠ,ಠ}
|)__)
-”-”-


Dikkat Spama düşen yorumlar denetimden geçerek yayınlanacaktır.

:)

;)

:D

:(

=(

:@

:X

:O

:P

:F

:Y

:A

<3


:T

:H