19 Nisan 2011 Salı

:)

 




{ಠ,ಠ}
|)__) 
 -”-”-

8 yorum:

  1. :)) kız bir de kabul etmezmiş...

    YanıtlaSil
  2. sevmiyorsa etmesin zaten ebrulim di mi ama :))) fakat bence evet der ama çıta bundan sonraki hayatları için, çıta hep yüksek olacaktır :)))

    YanıtlaSil
  3. Momentos'cum vooouw demek istiyorum böyle bir evlilik teklifi inanılmaz yaratıcı :) başta videoyı izlerken ben olsam "3 ay dünyayı mı gezdin? hem de bensiz yaşadın tüm o hayat tecrübesini, ilk kez gördüğümüz yerlerin heyecanını beraber yaşayamadık 3 ay ben bir yalanla mı yaşadım sen dil kursundasın diye" derim düşüncesindeyken sonunu mutlu bağladı arkadaş :) yine de burulurdum ben. Yeni bir yeri beraber keşfetmenin heyecanını hiçbir şeye değişmeyeceğimden :/

    YanıtlaSil
  4. :) böyle ilginç yaratıcı bir teklif için tüm gücünü harcamış delikanlı.. sırf en ilginç teklifi ben yaptım diyebilmek ve belki de evet dedirtmek için :)) sen de haklısın Giz, kimbilir nerelere gitti, belki bir daha vakit bulup da gidemeyecekleri yerlere... aklıma ne geldi bak... kız da diyecek ki; "sana cevabımı 3 ay sonra vereceğim" heheheheheh nasıl ama??? :)))))

    YanıtlaSil
  5. Hahahah harika valla canım :)) güzel hatta en güzel cevap olurdu bu :)
    sabah işte de uzuun bir muhabbeti oldu videonun, sayende ben önceden biliyordum canım :) bu shop&miles reklamıymış ve düzenleyen ajans bizim de çok yakında beraber proje yapacağımız tanıdık bir ajans çıktı. Ben de yayınladım bunun üzerine. Şahane valla :)

    YanıtlaSil
  6. aaaa demek shop&miles reklamı.. bak ben de bunu bilmiyordum :))) ne güzel yaa.. herşey hakkında haberimiz oluyor, YAŞASIN BLOG KARDEŞLİĞİ :)))

    YanıtlaSil

{ಠ,ಠ}
|)__)
-”-”-


Dikkat Spama düşen yorumlar denetimden geçerek yayınlanacaktır.

:)

;)

:D

:(

=(

:@

:X

:O

:P

:F

:Y

:A

<3


:T

:H