10 Ocak 2011 Pazartesi

hep oradan geçerken.....



Ersan Erdura - Beni ara
**********************






{ಠ,ಠ}

|)__) 
-”-”-





not: fotoğraf  M©MENT©S arşivindendir.

8 yorum:

  1. Profösör, bu sahil fotoğrafı Şaşkınbakkal' dan...

    YanıtlaSil
  2. Anladımsama çekindim. Cemil topusludan gidiliyo değil mi? Bostancı sahiline doğru.. güzel resim. Epeydir gidemedim oralara.. :((

    YanıtlaSil
  3. Evet Profösör, doğrudur. Güzel havalarda iyi geliyor sahil. Biliyorsunuz bir de balıkçı barınağı tabir ettikleri bir yer ver biraz daha öncesinde bu yerin...deniz kenarında kumlar üstünde masa ve sandalyeler, şehrin göbeğinde ama şehirden uzakmış havası yaşatan. Tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  4. Sahilde yürüyüş yapanlaras bayılıyorum. Eşofmanlı insanlar hızlı hızlı yürüyorlar. Gözde gözlükler kararlı kararlı dimdik. Kimisi köpeğiyle yürüyüş yapıyorlar. Bağdat caddesi de güzel. Geniş bir cadde. Bir de miinbüs caddesi var ki, ben orayı kullanıyorum. İstanbul'un bu tarafı daha derli toplu sanırım. Bahar gelsin de bakalm. Belki mehtaba çıkarız. çamlıca tepesine..

    YanıtlaSil
  5. Sahil yolu, E-5, minibüs yolu ve tren yolu... kullandığım yollar ama oksijenle yürümek söz konusu olursa o zaman tek yol sahil :) inşallah nasip olursa herhangi bir yolda karşılaşır, selamlaşırız Profösör :)

    YanıtlaSil
  6. Organizasyonun başında sen varsın biliyorsun. Çiçeklerin içinde bir böcek barınır mı builinmez ama, senin yüreğin zengin.

    Su arada hayal kahvem bir yazı yazmış bugün. ona bir yorum bıraktım bakalım bize kırılacak mı? Merak ediyıorsan bir bakıver diiyecektim.. :))

    YanıtlaSil
  7. O sizin zenginliğiniz Profösör :)) sağolun varolun.. inşallah baharda bişeyler düzenleriz..

    Tamam bakıyorum hemen HayalKahvemin sayfasına ama acaba hangi yazısı.. biraz dolanayım bakayım :)

    YanıtlaSil

{ಠ,ಠ}
|)__)
-”-”-


Dikkat Spama düşen yorumlar denetimden geçerek yayınlanacaktır.

:)

;)

:D

:(

=(

:@

:X

:O

:P

:F

:Y

:A

<3


:T

:H