24 Aralık 2010 Cuma

yine yeni bir mim...


******************** 



Sevgili Müge, bir röportaj niteliğindeki soruları içeren "mim" pas etmiş bana ve bir çok blogdaşa. Hazır süregiden bir yazıya başlamamışken hemen yanıtlayayım dedim. Buyrun efendim, cevaplarım:



2010 yılında mutlu olduğunuz şey nedir?

Her yeni yıla girdiğimde, içimde biraz hüzün, biraz neşe ortaklaşa yer bulur kendine. Bu sefer de öyle olmuştu. İlk aylarda beni çok mutlu ettiğini sandığım bir olay gerçekleşmişti ancak bunun yalancı bir mutluluk olduğunu sonradan anladım. Şimdi 2010' un toplamına baktığımda, gerçekten en mutlu olduğum şeyin, yıllardır yapmak isteyip de şimdi fırsat bulduğum "solfej ve şan" derslerine başlamam olduğunu görüyorum. Ayrıca sevgili Müge' nin de hatırlattığı gibi yılın son aylarında güzel bir etkinlikte, sevgili blog arkadaşlarımla fiziki olarak buluşmam da cabası.


2011'e nasıl girmek istersiniz?

Evimde, koltukta bacaklarımı uzatmış, enfes bir şişe merlot şarapla birlikte girmek isterim.


2010 yılında yapmayı isteyip yaptıklarınız ve yapamadıklarınız nelerdir?

Yaptıklarım;

Çokça börek, çokça kurabiye ve kek çeşitleri, bolca yazı, sıklıkla arkadaşlarımı ziyaret etmek, hastane ziyareti, umut-sevgi vermek, metronom eşliğinde nota seslendirmek, iyi bir öğrenci olmak, diyaframdan nefes almayı öğrenmek ve bu işi hakkıyla yapıp karın kaslarımın anasını ağlatmak, bolca temizlik, ütü, çeşitli yemek denemeleri, pilates kraliçesi seçilme yolunda emin adımlarla ilerlemek, saçımın rengini koyultmak, bir sokak kedisine kendimi sevdirmek, tanıdıklarıma sıkça sevdiğimi söylemek, kaktüsüme gözüm gibi bakmak, gidenlere el sallamak, hatıralarımı iyi saklamak.


Yapamadıklarım;

Yeni bir yurtdışı seyahati, kışın ortasında denize girmek, evde bir hayalet beslemek(!) (bunu syrakusa' dan kıskandım, adamın evinde terliklerini yatağının ayakucuna koyan bir hayaleti var yaa), bulunduğum semtten taşınmak, bir pastahaneyle ortak çalışmak, Fazıl Say' a bir beste yapamadıklarım arasında.

Şimdi bu mim' i HayalKahvem ve Aylardan Şubat' a paslamak istiyorum :) Sıkıştırmak yok, ne zaman cevaplamak isterlerse...
 






{ಠ,ಠ}
|)__) 
-”-”-


7 yorum:

  1. Selam Momentos, ben sizin yazığınız son göndermeyi "görmedim, okumadım,
    bilemedim" diyecek ve sevgiyle huzurunuzdan çekileceğim. Sormak istediklerinizi Ocak ayında kısmetse şiir dinletisinde görüştüğümüzde karşılıklı anlatabilirim:)Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. O değil de Momentos, bloğunuz çiçek açmış:) Şahane!

    YanıtlaSil
  3. Tamam tamam :) zaten ne dedik başta; sıkıştırmaca yok...

    Beğendiniz mi? Biraz değişiklik iyi gelir diye düşündüm, o kadar çok seçenek vardı ki, kafayı üşütmeden bunda karar kılayım dedim :)))
    Darısı size inşallah :)

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Momentos, bloğunuzun son halini çok beğendim. İçim açıldı:)

    Mimlenme konusuna mim kalayım ben de... Görüştüğümüzde telafi etmek üzere:)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Hoşgeldiniz Aylardan Şubat :)))
    Beğenmenize çok sevindim.. değilmi çok iç açıcı bir şekle büründüm.. bu kumaştan bulsam kendime elbise yapardım valla.. :)

    Telafilerde görüşmek üzere o zaman :)
    Çokça sevgiler,

    YanıtlaSil
  6. Momentoscummm, var mısın seninle bir müzikal yapalım.. sen müziklerle, ben oyunculukla.. ;))

    Umarım kalbinin o güzel melodisi hiç bitmez.. öperim :)

    YanıtlaSil
  7. Vay bee ! bu süper bişi olur :) hiç kaçmaz valla...
    Dileğine amin.. sevgiyle sarılıyorum.

    YanıtlaSil

{ಠ,ಠ}
|)__)
-”-”-


Dikkat Spama düşen yorumlar denetimden geçerek yayınlanacaktır.

:)

;)

:D

:(

=(

:@

:X

:O

:P

:F

:Y

:A

<3


:T

:H