24 Ekim 2010 Pazar

arkası yarın 3


taxi inside ile ilgili görsel sonucu

***********************

Mar, kendine gelir gibi olduğunda bir arabanın içinde olduğunu farketti. Hafızasını yeniden çalıştırmaya başladı. Önce salondaydı, sonra kendini karanlık bir odada buldu, ardından da bu aracın içinde. Yanında evin sahibi olan adam vardı. Hızla ilerliyorlardı. Mar dehşet içinde arabadaki şoförün kendisini getiren taksici olduğunu görünce, bütün bunlara dayanamayarak "Beni nereye götürüyorsunuz? Bırakın beni, İmdaaat" diye bağırmaya başladı. Adam telaşla, "Bayan bayıldınız sizi hastahaneye götürüyoruz. Sakin olun" dedi ama Mar sakin olamayacak kadar akıl muvazenesini kaybetmişti. Taksinin kapısına doğru yönelince adam onu sıkıca tuttu kollarından, Mar debelendikçe debeleniyor, bu yabancı şehirde tanımadığı bu insanlardan kötülük göreceğini düşünüyordu. Kriz tırmandıkça tırmandı ve bedeni daha fazla dayanamadı, yine bayıldı.

****************

Gözlerini açtığında beyaz önlüklü bir doktor onu muayene ediyordu. Bütün gün yaşadığı yol ve yağmur stresi, ardından arka arkaya bu olaylar onu epey sarsmıştı. Doktor, "Hanımefendi, önemli bir şey yok, merak etmeyin. tansiyon ve nabızda oynamalar olmuş. Sanırım uzun bir yoldan gelmişsiniz. Bir sakinleştiricili serum bağlandı. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz 1 saat sonra" dedi. Mar' ın ne birşey söylemeye, ne de doktoru durdurup teşekkür etmeye hali kalmamıştı. Gözlerini kapatıp, damarlarında sakinleştiricinin gezinmesine izin verdi.

Odanın çıkışında koltukta oturan iki adam, doktor odadan çıkınca ayağa kalktı. Bay Sanchez "Durumu nasıl doktor bey?" diye sordu. Sanıyorum panik atak rahatsızlığı var, kendine gelince detaylı bilgi alacağız. Yolculuk yapmış galiba, yanınızdaki beyefendi söyledi", "Ah evet kendisi komşumuz. Ne zaman çıkabilir hastamız?", "Bir ya da iki saat sonra taburcu ederiz, geçmiş olsun" deyip yanlarından ayrıldı.

"Juan, neler oldu bir anlatsana" dedi. "Bay Sanchez, çok yağmur yağıyordu, o da sizin evin kapısı önünde bekliyordu, epey ıslanmıştı. Ama siz yoktunuz." " Evet bu kadar yağmur olduğunu görünce bari onu istasyondan gidip alayım dedim, yolda giderken kaza oldu trafik kilitlendi", "Anlıyorum efendim. O orda bekleyeceğini söyledi, ben de bize buyur ettim, geldi. Annem yeni kek yapmıştı...", "Anladım Juan, sonra?", "Sonra o salondayken ben annemin yanına gittim, döndüğümde uyuyakalmıştı. Ben de misafir odasına taşıdım rahat uyusun diye. O odanın kapısı tutukluk yapıyor arasıra. Gece uyandı ve açmaya çalışınca kilitlendiğini sandı korktu herhalde", "Peki sonra?", "Sonra uyandıramadık, korktuk, ellerini yumruk yapmıştı. hemen bizim taksici Ramon' u çağırdım, hastahaneye götürürken yine uyandı ve işte burdayız" dedi başını üzgün şekilde önüne eğerek. "Tamam Juan, herşey üstüste gelmiş.Senin bir suçun yok. Bilakis ilgilendiğin için teşekkürler" dedi Bay Sanchez. "Ramon seni bekliyorsa götürsün eve, gerisini ben hallederim".



(devamı gelecek)





{ಠ,ಠ}
|)__) 
-”-”-


not: görsel Google'dan alıntıdır.


7 yorum:

  1. Hayal mi gerçek mi?? Meraktayız.. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum..

    YanıtlaSil
  2. Selam Momentos,
    Sabırla ve merakla devamını bekliyorum:) Vay canına sayın seyirciler, neler olacak acaba?
    Meraktan ne yapacağımı bilemedim bir an:)
    Eyvahhh!

    YanıtlaSil
  3. Syrakusa/BB,

    Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. İyi haftalar HayalKahvem :)

    "Vay anasını sayın seyirciler" demişti bir spiker bir zamanlar -kimdi hatırlayamadım- o geldi aklıma siz böyle yazınca. Diyorum ya, insanın aklını her gün hallaç pamuğu gibi attırıp, havalandıracak, bilgileri tazeleyecek bir potansiyel var sizde :))) çok seviyorum bunu... nerden nereye geldim di mi? :) Teşekkürler,

    Sağlığınıza duacıyım efenim,

    YanıtlaSil
  5. Aman efendim, hepsi buraya kadar değildir bir süpriz bekliyor bizi evet, algılamadaki yanılsamayı gösterdiniz bize ama bir şeyler daha var evet, o anne niye ortaya çıkmadı, hem bir taksici o Ramon mu yani koca şehirde? Yok yok var bir şeyler...

    Bu arada Ayça Şen'di o "Vay anasını sayın dinleyiciler" diyen. Çok severim kendisini.
    Selamlar

    YanıtlaSil
  6. İyi akşamlar Burcupc,
    mar ikide bir bayılıp kendinden geçip durmasa anneyle de tanışacaktı ya.. neyse :)))

    Ah bu arada, bu bahsettiğim repliği bir spiker kullanmış ve uzun süre bu gaftan bahis olmuştu. Araştırdım ve buldum; manchester-galatasaray maçında söylediği bu cümleyle Ümit Aktan ekşi sözlükte de yerini almış :)))

    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  7. :)) demek ki ben onun dalgasını duymuşum :))

    YanıtlaSil

{ಠ,ಠ}
|)__)
-”-”-


Dikkat Spama düşen yorumlar denetimden geçerek yayınlanacaktır.

:)

;)

:D

:(

=(

:@

:X

:O

:P

:F

:Y

:A

<3


:T

:H